Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 20:52

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Οχι άλλες απώλειες στην έδρα μας", τονίζει ο Δ. Τσάκωνας

Γράφτηκε από τον

Χωρίς βαθμολογικό όφελος για δεύτερη αγωνιστική έμεινε ο Μεσσηνιακός, καθώς μετά την ήττα από την Καλαμάτα, ηττήθηκε την Κυριακή και από την Ερμιονίδα.

Η πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής δικαιολόγησε τη βαθμολογική της θέση και με δύο γκολ του Βλαχόπουλου σ' ένα τετράλεπτο νίκησε  2-0. Ο Δημήτρης Τσάκωνας τονίζει ότι η Ερμιονίδα ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος", αλλά εκτιμά ότι αν η ομάδα του ήταν πλήρης θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Διότι την Κυριακή δεν αγωνίστηκαν οι Αργυρόπουλος, Κουρεντζής, Τσουκάλης, ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα τραυματίστηκε και ο Τσουλάκος. Οι απουσίες λοιπόν σε συνδυασμό με τη διαφορά δυναμικότητες έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων.
Ο προπονητής του  Μεσσηνιακού στέκεται επίσης και στη μεγάλη ευκαιρία του Ταχματζίδη στο 45' : "Αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με το 1-0 θα είχαμε άλλη ψυχολογία και τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Δυστυχώς είχαμε σοβαρές απουσίες που δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το παιχνίδι μας". Ο Δ. Τσάκωνας ξεκαθαρίζει πλέον ότι: "Δεν πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες στην έδρα μας. Εχουμε παιχνίδια που μπορούμε και πρέπει να τα πάρουμε. Ισως οι 45 βαθμοί να είναι αρκετοί για την παραμονή. Κοιτάμε πλέον κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".
Ο Μεσσηνιακός εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε έχει 31 βαθμούς και είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας έχει να αγωνιστεί με Παναρκαδικό. Αστέρα Αμαλιάδας/ Πανόπουλο, Παναργειακό και Δόξα Ν. Μανωλάδας.
Το ζητούμενο είναι το "4 στα 4" και αν μπορέσει να πάρει κάποιους βαθμούς εκτός έδρας.
Να σημειωθεί ότι οι "πράσινοι" δεν έχουν νικήσει ακόμα εντός στο δεύτερο γύρο. Η συνέχεια περιλαμβάνει δύο διαδοχικά παιχνίδια μακριά από την Καλαμάτα με Α.Ε. Καραϊσκάκης και Κόρινθο.

Χωρίς Μπιμπίρη στην Αρτα

Ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί την προσεχή Κυριακή στην Αρτα χωρίς τον Θωμά Μπιμπίρη που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Αντίθετα εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Κώστας Αργυρόπουλος και Βαγγέλης Κουρεντζής, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Βαγγέλης Τσουκάλης. Οσον αφορά τον Σταύρο Τσουλάκο, αποχώρησε προχθές με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβει την αναμέτρηση με την 4η της βαθμολογίας Α.Ε. Καραϊσκάκης.