Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2019 14:04

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Δεν γυάλιζε το μάτι μας στον Πύργο”, λέει ο Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Δεν γυάλιζε το μάτι μας στον Πύργο”, λέει ο Παλαμάρας

Την πέμπτη ήττα στη Γ’ εθνική γνώρισε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου την Κυριακή στον Πύργο από τον Πανηλειακό και έτσι ισοβαθμεί με τον προχθεσινό αντίπαλό του, τη Βάρδα και τη Θύελλα Πατρών στην 8η θέση του 7ου ομίλου. Ο ΑΟΔ ηττήθηκε μετά από ένα μήνα και το 2-1 από το Τσιλιβή στη Ζάκυνθο.

Μέσα στο Νοέμβριο είχε μόνο νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ. Το σερί σταμάτησε την Κυριακή κόντρα σ’ έναν ιστορικό μεν αντίπαλο, που έχει χάσει όμως την αίγλη του παρελθόντος και θα δώσει μάχη για την παραμονή. Το ίδιο και η Μεσσηνιακή ομάδα. Γι’ αυτό και η ήττα στον Πύργο μετρά διπλά. Ο Κώστας Παλαμάρας σχολιάζοντας στην “Ε” την κυριακάτικη αναμέτρηση είπε ότι:

“Ηταν ένα κακό αποτέλεσμα που μας αφήνει πικρία. Πρέπει όμως να ανασυνταχτούμε και να κοιτάξουμε πρώτα το ματς κυπέλλου με τη Χώρα και στη συνέχεια τον αγώνα με τη Θύελλα Πατρών”.

Οσο για το λόγο που η ομάδα του έμεινε με... άδεια χέρια. “Δυστυχώς τη χαλαρότητα που έβλεπα μέσα στην εβδομάδα, τη βιώσαμε και μέσα στο παιχνίδι. Δεν γυάλιζε το μάτι μας. Ο Πανηλειακός φάνηκε ότι το ήθελε πιο πολύ και μας κέρδισε. Υπήρχε βέβαια και η ανοχή της διαιτησίας στο σκληρό παιχνίδι, με αποκορύφωμα μια αγκωνιά που δέχτηκε ο Κυριαζόπουλος και χρειάστηκε στο ημίχρονο να κάνει ράμματα”.

Αναβλήθηκε ο αγώνας κυπέλλου με Χώρα

Η Θύελλα Πατρών είναι ο επόμενος αντίπαλος για το Διαβολίτσι στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Από τη στιγμή που η ΕΠΣΜ ανέβαλε τον προγραμματισμένο για αύριο αγώνα κυπέλλου με τη Χώρα, τότε το μυαλό των παικτών του Διαβολιτσίου είναι στο κρίσιμο κυριακάτικο ματς με τη Θύελλα Πατρών. 

Στα αγωνιστικά, ο Σταματελόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν ξεκίνησε στον Πύργο και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβει το προσεχές ματς.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Ο Κυριαζόπουλος πάντως δεν θα παίξει στο ματς πρωταθλήματος με τη Θύελλα, αφού συμπλήρωσε κάρτες.

Αντίθετα εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Γεωργιόπουλος και Αθανασόπουλος.