Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2019 18:20

Champions League: Ρεάλ και Ατλέτικο ψάχνουν την πρόκριση

Γράφτηκε από τον
Champions League: Ρεάλ και Ατλέτικο ψάχνουν την πρόκριση

Η 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League καλεί τους δύο συλλόγους της Μαδρίτης να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να περάσουν στα νοκ-άουτ. Την Παρί που έχει ήδη περάσει υποδέχεται η «βασίλισσα», στο Τορίνο για το ματς με τη Γιουβέντους οι «ροχιμπλάνκος».

Τη βραδιά που ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, με τα «σπιρούνια» να συνοδεύουν την Μπάγερν Μονάχου στους «16» της διοργάνωσης αν πάρουν τη νίκη κόντρα στην ελληνική ομάδα, οι Ρεάλ και Ατλέτικο ψάχνουν τους βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να βρεθούν στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που συνεχίζει σε μια ανισορροπία και είχε υποστεί... κατραπακιά στην επίσκεψή της στο Παρίσι, τώρα φιλοξενεί την Παρί που έχει ήδη περάσει στα νοκ-άουτ. Βέβαια, οι «μερένγκες» θα πανηγυρίσουν την πρόκριση ανεξάρτητα από το δικό τους αποτέλεσμα, αν η Μπριζ αποτύχει να νικήσει τη Γαλατασαράι που μοιάζει... καταδικασμένη.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, η Τότεναμ χρειάζεται απλά τη νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» για να βρεθεί στα νοκ-άουτ μαζί με τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ, της κάνει και η ισοπαλία αν... δεν κερδίσει ο Ερυθρός Αστέρας την Μπάγερν Μονάχου. Οι Σέρβοι θα δώσουν τη δική τους μάχη κόντρα στους Βαυαρούς, αλλά το σενάριο που τους θέλει να συνεχίσουν να διεκδικούν την πρόκριση είναι σχεδόν τρελό στη θεωρία...

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ξέρει ότι μπορεί να περάσει ακόμα και με ισοπαλία απέναντι στους Ουκρανούς ή σε περίπτωση που η Ντιναμό δεν νικήσει την Αταλάντα, τότε η ομάδα του Πεπ ό,τι κι αν κάνει θα πάρει το «εισιτήριο». Βέβαια, η Σαχτάρ στο Etihad μπορεί να κυνηγήσει μέχρι τέλους την πρόκριση, ωστόσο, χρειάζεται συνδυασμό της δικής της νίκης και θετικού αποτελέσματος της Αταλάντα.

Η Ατλέτικο βρίσκεται στο Τορίνο για να παίξει με τη Γιουβέντους – που έχει πάρει ήδη μια θέση στους «16» - και θέλει απαραίτητα τη νίκη για να προκριθεί, εκτός κι αν και τα δύο ματς του 4ου ομίλου (μαζί με το Λοκομοτίβ – Λεβερκούζεν) ολοκληρωθούν με ισόπαλο σκορ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Τρίτης:

Γαλατασαράι – Μπριζ (19:55, CosmoteSport 4 HD)

Λοκομοτίβ Μόσχας – Λεβερκούζεν (19:55, CosmoteSport 5 HD)

Τότεναμ – Ολυμπιακός (22:00, CosmoteSport 2 HD)

Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου (22:00, CosmoteSport 3 HD)

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, CosmoteSport 4 HD)

Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, CosmoteSport 7 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00, CosmoteSport 8 HD)
Αταλάντα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00, CosmoteSport 9 HD)


Πηγή: gazzetta.gr