Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2019 13:02

Ο Αίας νικητής στο τουρνουά κοινωνικής αλληλεγγύης Κ14 (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Αίαντα να αναδεικνύεται νικητής, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι το τουρνουά κοινωνικής αλληλεγγύης στην ηλικιακή κατηγορία Κ14 που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου η ΠΑΕ Καλαμάτα σε συνεργασία με το δήμο Καλαμάτας.

Τα παιχνίδια της πρώτης ημέρα του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία. Στο πρώτο ματς ο Αίας κέρδισε με 9-1 τον Α.Ο. Πατίστα και στο δεύτερο η Καλαμάτα νίκησε με 4-0 την ακαδημία Tornados. Τις δύο αναμετρήσεις διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Αράπης που είχε βοηθούς διαιτητές τους Χρήστο Καραμπέτσο και Νίκο Γάκη.

Την Κυριακή, ο μεγάλος και ο μικρός τελικός έγιναν στο αθλητικό κέντρο της Καλαμάτας στα Παλιάμπελα. Την τρίτη θέση στο τουρνουά κατέλαβε η ακαδημία Tornados, που νίκησε στο μικρό τελικό τον Α.Ο. Πατίστα με 9-4. Το ματς διαιτήτευσε ο Δημήτρης Τάγαρης με βοηθούς διαιτητές τους Βαγγέλη Αράπη και Αρη Καμάι.

Ακολούθησε ο μεγάλος τελικός, όπου ο Αίαντας κέρδισε την Καλαμάτα με 4-1 και αναδείχθηκε νικητής του τουρνουά. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αράπης με βοηθούς τους Τάγαρη, Καμάι

Ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα, ενώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Τις απονομές έκανε ο παράγοντας της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Ράλλης με τον γενικό διευθυντή Δημήτρη Ελεύθερο.

Το παρών στο τουρνουά έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Χρήστος Παπαδημητρίου με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Μιχάλη Σταθόπουλο, ενώ έδωσαν το παρών οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας Αγγελος Σκαφιδάς (πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας και τεχνικός διευθυντής των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ) και Κώστας Ασημακόπουλος.