Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2019 13:37

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερη ομάδα από εμάς”, εκτιμά ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την πέμπτη σερί νίκη πανηγύρισε το Σάββατο ο Απόλλωνας Καλαμάτας απέναντι στη Μεθώνη (2-0) και για πρώτη φορά φέτος είναι μόνος στην κορυφή της Α’ τοπικής.

Ο ιστορικός σύλλογος διατηρεί μάλιστα το αήττητο έπειτα από εννέα αγωνιστικές (6 νίκες, 3 ισοπαλίες) και δείχνει ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο!

“Μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τάκης Σακελλαρόπουλος.

Ο τεχνικός των πρωτοπόρων εκτιμά ότι η ομάδα του υπερέχει έναντι των υπολοίπων ομάδων που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις. “Θεωρώ ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερη ομάδα από εμάς. Μπορεί να έχουν άλλα πλεονεκτήματα, αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο είμαστε εμείς”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο ικανός τεχνικός.

Οσο για τις ομάδες που θα ανταγωνιστούν τον Απόλλωνα στη μάχη για το πρωτάθλημα: “Η Εράνη έχει καλό υπόβαθρο και εγκαταστάσεις. Η Κυπαρισσία και η Θουρία είναι δυνατές οικονομικά και ο Πάμισος έχει κόσμο και φανέλα. Εμείς όμως υπερέχουμε όπως είπα στο αγωνιστικό κομμάτι”.

Το φορμάρισμα του Δαλκαφούκη

Ο Απόλλωνας βαδίζει το τελευταίο διάστημα από νίκη σε νίκη και ένας από τους λόγους της αγωνιστικής ανόδου είναι το φορμάρισμα του Βασίλη Δαλκαφούκη, ο οποίος βρίσκει δίχτυα για πέντε σερί αγωνιστικές! Ο Απόλλωνας μπορεί να έχασε λοιπόν το καλοκαίρι το σημείο αναφοράς στην επίθεση τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο, αλλά παραμένει δυνατός στη γραμμή κρούσης με την έλευση του Δαλκαφούκη, ο οποίος έπειτα από ένα διάστημα προσαρμογής, έχει βρει τα πατήματά του και τα γκολ.

Αγωνιστικά, ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον Ακρίτα Κορώνης όπου θα αγωνιστεί πάλι με απουσίες (Κυριακόπουλος, Περιβολάρης, Μανωλόπουλος, Κοσμόπουλος), ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κωνσταντόπουλου.