Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2019 14:52

ΕΡΑΝΗ: Ζωντανή για τον τίτλο μετά το θρίαμβο επί του Παμίσου

Γράφτηκε από τον

 

Μ’ ένα “καταιγιστικό” 12λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο η Εράνη έσπασε την Κυριακή το αήττητο του Παμίσου και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο στην Α’ τοπική.

Η Φιλιατρινή ομάδα επικράτησε με 3-0 στο ντέρμπι και αυτός ο θρίαμβος πέρα από βαθμολογικά, έχει και ψυχολογικά οφέλη.

“Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Να καταλάβουμε ότι έχουμε δυνατότητες και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να είμαστε μέχρι το τέλος στις πρώτες θέσεις”, το σχόλιο του Κώστα Λυμπερόπουλου για τη νίκη επί του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Παμίσου. Η Εράνη απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Απόλλωνας Καλαμάτας, τον οποίο ο τεχνικός των φιλιατρινών συγκαταλέγει στους “μνηστήρες” για το πρωτάθλημα.

“Υπάρχουν 4-5 πολύ δυνατές ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Ο Απόλλωνας, ο Πάμισος, η Θουρία, εμείς και η Κυπαρισσία δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Οποιος έχει διάρκεια θα κόψει πρώτος το νήμα. Ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν έχει κριθεί τίποτα”, δηλώνει ο Κώστας Λυμπερόπουλος.

Η Εράνη στρέφει πλέον την προσοχή της στον Τέλλο Αγρα, καθώς αναβλήθηκε ο σημερινός δεύτερος προημιτελικός με τη Μεθώνη, όπως και τα υπόλοιπα ματς του κυπέλλου. Στους Γαργαλιάνους η Εράνη θα αγωνιστεί χωρίς τον Ανδρέα Χρονόπουλο που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα είναι έτοιμος να παίξει ο Σταύρος Τσουλάκος.