Τρίτη, 18 Μάρτιος 2014 19:02

Κάτοικος Τρίπολης θέλει να μείνει ο Ντε Μπλάσις

Γράφτηκε από τον

Να παραμείνει κάτοικος Τρίπολης για πολύ καιρό ακόμη επιθυμεί ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, όπως τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Ελπίζω πως ναι. Νιώθω καλά και περνάω πολύ καλά εδώ στην Τρίπολη. Απ’ ό,τι ξέρω όχι. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρω κάτι τέτοιο», είπε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στον «Αρκαδία 93.8», απαντώντας στο αν θα συνεχίσει την καριέρα στους Αρκάδες και αν έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μεταξύ άλλων, ο 26χρονος άσος μίλησε και για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πόνεσε ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το τρόπαιο.

«Σίγουρα καλύτερη είναι η εικόνα και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και η χειρότερη με τον Ολυμπιακό στον τελικό. Όχι τόσο όπως παίξαμε, αλλά για το πώς το χάσαμε. Πολύς εσωτερικός πόνος. Είδαμε πως ούτε ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πανηγύρισε, δεν έδωσε σημασία στον τίτλο. Ακόμα και αυτοί ένιωσαν πόσο σημαντικό ήταν για εμάς», σχολίασε ο Ντε Μπλάσις.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ και την πιθανότητα εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, επισήμανε: «Περιμένουμε καλά αποτελέσματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ομάδες. Υπάρχουν στιγμές που κάποια ομάδα είναι πιο φορμαρισμένη και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Το πιστεύω εγώ, το πιστεύουν οι συμπαίκτες μου. Τα πλέι οφ είναι πάνω κάτω τα ίδια. Όποιος έχει αυτοπεποίθηση θα πάει και πιο μακριά».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR