Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 12:49

ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0: Μία από τα... ίδια

Γράφτηκε από τον
ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0: Μία από τα... ίδια

Η αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη δεν ήρθε ούτε στη... Βέροια.

Η "Μαύρη Θύελλα" σ' ένα ακόμα ματς αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-0. Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι ματς για την Καλαμάτα που βυθίζεται στο βαθμολογικό πίνακα της Football League, καθώς έχει τους ίδιους βαθμούς με το Αιγάλεω που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού!

Την προσεχή αγωνιστική μάλιστα η μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί τα αήττητα Τρίκαλα που οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και η ρεβάνς του κυπέλλου με τη Λάρισα, που το Σάββατο νίκησε με ανατροπή το Βόλο. Με τέτοιες εμφανίσεις βέβαια δεν πάει... πουθενά.

Η Καλαμάτα βρέθηκε στη Βέροια να κυνηγά από το 19' το σκορ και με εξαίρεση μια φάση με το Ράκιτς στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να φανεί επιθετικά. Το δεύτερο γκολ του Πασά στο 75' έσβησε τις όποιες ελπίδες..

Οι γηπεδούχοι με τον Κώστα Γεωργιάδη στον πάγκο έφθασαν σχετικά εύκολα στη νίκη "πληγώνοντας" τον Σάκη Θεοδοσιάδη που τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Ο τεχνικός της Καλαμάτας στο ντεμπούτο του με τον Ασπρόπυργο πήρε το βαθμό που είχε γεύση νίκης (2-2 από 0-2 και με 10 παίκτες), αλλά προχθές γνώρισε την πρώτη ήττα στον πάγκο της Καλαμάτας.

Πέρα από τη νέα ήττα, αυτό που προβληματίζει είναι η απόδοση της Καλαμάτας που σ' ένα ακόμα εκτός έδρας ματς ήταν κακή.

Η κακή μέρα φάνηκε από το ξεκίνημα, μιας και στο 19' ο Σιμόνι κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ιντζίδη και ο Πασάς από τα 11 βήματα έκανε το 1-0.

Η Βέροια απείλησε ακόμα στο πρώτο ημίχρονο με τους Ζούρκο και Σιμόνι, με την Καλαμάτα να είναι ακίνδυνη επιθετικά. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η "Μαύρη Θύελλα" μπήκε με διάθεση να πιέσει, αλλά δεν είχε ουσία. Στο 63' ο Ράκιτς βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Βοσνιάδης απέκρουσε στη γωνία του.

Στο 75' από μπαλιά του Ταϊρη, ο Πασάς προχώρησε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλξς, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Βεργώνης, Πολύζος, Ν. Ζούρκος (85' Σκαθαρούδης), Πέντα (80' Χατζάρας), Σιμόνι (68' Ταϊρης), Πασάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (56' Ράκιτς), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης (46' Τζόκιτς), Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος (80' Δήμος), Βουκμίροβιτς.