Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 17:09

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 3-1: Τέταρτο σερί εντός έδρας τρίποντο

Γράφτηκε από τον

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και έξυπνη τακτική, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε χθες με 3-1 τη Θύελλα Πατρών και επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από την ήττα στον Πύργο με 1-0 από τον Πανηλειακό. 

Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” για τον ΑΟΔ με την οποία ανέβηκε στην 7η θέση του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής και βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μεσσηνιακή ομάδα μετά την ήττα με 2-3 από το Ναύπλιο, έχει κερδίσει όλα τα ματς στο γήπεδό της, με Πανγυθεατικό, Διαγόρα Βραχνέικων, Ενωση Ερμιονίδας και Θύελλα Πατρών. Την προσεχή αγωνιστική θα παίξει μάλιστα ξανά εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σπάρτη.
Στο χθεσινό ματς, όπου η νίκη ήταν μονόδρομος, ο ΑΟΔ επέλεξε να δώσει χώρο στον αντίπαλό του και να χτυπήσει στην κόντρα.
Ο αγώνας ξεκίνησε εντυπωσιακά, αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Τζανετέας με κεφαλιά έκανε το 1-0, ύστερα από κόρνερ του Βιγιαφάνε. Στο 8’ ο Μουλιάτος δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Σουτζόγλου απέκρουσε.
Η Θύελλα ισοφάρισε στο 15’ με σουτ του Βλασόπουλου, με το Διαβολίτσι να φωνάζει για φάουλ στον Μπαλόπουλο στο ξεκίνημα της φάσης. Το 1-1 δεν κράτησε για πολύ. Στο 22’ ο γκολκίπερ της Θύελλας ανέτρεψε τον Τζανετέα και ο ρέφερι Αδαμόπουλος έδειξε σωστά στην άσπρη βούλα, αλλά την κίτρινη κάρτα στον Σουτζόγλου. Ο ΑΟΔ διαμαρτυρήθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αποβληθεί ο τερματοφύλακας.
Ο Αθανασόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έγραψε το 2-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα απείλησε με το Δημητρίου στο 55’ και στο 60’ δέχτηκε και τρίτο γκολ.
Ο Γεωργιόπουλος ανατράπηκε από το Δημητρίου και ο Βιγιαφάνε αυτή τη φορά έκανε με πέναλτι το 3-1.
Στο 63’ ο Τζανετέας σούταρε και ο Σουτζόγλου απέκρουσε. Η Θύελλα προσπάθησε για ένα γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ κινδύνεψε να δεχτεί και άλλο γκολ στην κόντρα.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι το φινάλε καταγράφηκε στο 87’ με τη κεφαλιά του Δασουρά να σταματά στο δοκάρι.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Καλογερόπουλος, Σεντεμέντες, Μπαλόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Πιτσιλής, Τζανετέας, Βιγιαφάνε (85’ Οδεμισιώτης), Μουλιάτος (55’ Χότζα), Γεωργιόπουλος (65’ Τζαλάκου), Αθανασόπουλος (75’ Γραμματικόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Αδαμόπουλος (62′ Παπαχριστόπουλος), Δημητρίου, Δασουράς, Βουτσινάς (86′ Μπούμπαλης), Βλασόπουλος, Σπανός, Ντίνος, Κ. Κωνσταντινίδης, Σκεπετάρης.