Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 17:33

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-0: Αξιοποιεί την έδρα της

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-0: Αξιοποιεί την έδρα της

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα η Α.Ε. Αβίας που κέρδισε με 2-0 το Καλό Νερό.


Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κάμπου αύξησε τη διαφορά που τη χωρίζει από τις ομάδες που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού στους 5 και όπως φαίνεται από τα έως τώρα αποτελέσματα έχει καταφέρει να αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί την έδρα της, καθώς σε 5 αναμετρήσεις μετράει 3 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Συγκεκριμένα, έχει μία ήττα στην πρεμιέρα με 2-1 από τον Εθνικό Μελιγαλά και μια ισοπαλία 2-2 την 3η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Από εκεί και πέρα έχει σημειώσει τρεις νίκες, την 6η αγωνιστική 1-0 την Κυπαρισσία, την 8η 2-1 τη Σπερχογεία και χθες πέτυχε την 3η απέναντι στο Καλό Νερό.
Από την άλλη η Τριφυλιακή ομάδα, υπέστη χθες την ήττα 4 σερί από τις 6 που έχει έως τώρα και η Α.Ε. Αβίας την έπιασε στη 10η θέση.
Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν δύο από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πήραν μια σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη. Μάλιστα, ο Κώστας Στυλιανόπουλος που έκατσε στον πάγκο, μιας και ο Διονύσης Πουλής λόγω τιμωρίας είδε το ματς από την κερκίδα, είχε νικηφόρο ντεμπούτο.
Οσο για το Καλό Νερό, που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς με 11 παίκτες (δεν έγιναν αλλαγές), πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι, λίγα λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε, όμως ο Μπεγέτης δεν ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα.
Στη διάρκεια της αναμέτρησης είχε κάποιες φάσεις για γκολ με τους Μπεγέτη (τετ-α-τετ σούταρε άουτ), Μανδραπήλια και Διονυσόπουλο, τις οποίες δεν αξιοποίησαν.

Γκολ και χαμένο πέναλτι

Στο 25’ ο Κ. Κορμπής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αθανασίου και ο διαιτητής Πλακογιάννης σφύριξε αμέσως πέναλτι. Ο Κ. Κορμπής με εύστοχη εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Στο 32’ ο Αθ. Καρδάσης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Δεμπεγιώτη και ο Πλακογιάννης υπέδειξε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπεγέτης για να αποκρούσει ο Μπεκιάρης αρχικά, στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε πλάγια.
Το τελικό 2-0 σημείωσε στο 60’ ο Κωνσταντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή.
Βοηθοί διαιτητές ήταν ο Αδαμόπουλος και η Στ. Τσαούση.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης (70’ Χριστόπουλος), Αθ. Καρδάσης, Γεωργίκος, Λυκουρέζος, Τζανετέας (46’ λ.τρ. Γ. Καρδάσης), Τσουλάκος, Δ. Κορμπής, Γεωργαντάς (62’ Γιαννέας), Γεωργουλέας (56’ Αλντέσκου), Κωνσταντόπουλος, Κ. Κορμπής.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Αθανασίου, Αλμπάν, Κορακοβούνης, Διονυσόπυλος, Σιγγέρης, Μπεγέτης, Δεμπεγιώτης, Μανδραπήλιας, Ντιόπ, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης.