Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 18:17

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-0 Τους έλειψε το γκολ

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε στη αναμέτρηση που έγινε χθες στο γήπεδο της Ανδρούσας ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Εθνικό Μελιγαλά.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαν οι δύο ομάδες, αφού ήθελαν περισσότερο τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουν την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους. Στη διάρκεια της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις μπροστά στην εστία των Μπαχράμη και Λίβα, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και έτσι έμειναν στο 0-0.
Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς να έχουν προπονητή στον πάγκο τους μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Αγγελο Σπάλλα και ο παλιός παίκτης της ομάδας και νυν παράγοντας Κώστας Καλογερόπουλος είχε την τεχνική καθοδήγηση στο παιχνίδι, κατάφεραν στο 74’ να σκοράρουν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Συγκεκριμένα ο Κάλλας εκτέλεσε κόρνερ βγάζοντας την μπάλα έξω από την περιοχή στον Καλογερόπουλο, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει με φαλτσαριστό σουτ, αλλά ο Λίβας κατάφερε να αποκρούσει αρχικά όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Παυλάκος την έστειλε στα δίχτυα. Δευτερόλεπτα μετά ο διαιτητής Σκόρδος το ακύρωσε υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Αυτή ήταν και η μόνη φάση για την οποία έχουν παράπονα από τη διαιτησία.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που ήταν περισσότερο δραστήριοι επιθετικά, στο πρώτο 45λεπτο έχασαν ευκαιρίες για γκολ με τους Καλύβα, Σαραντόπουλο, Λυμπερόπουλο, ενώ στο δεύτερο μέρος και κυρίως στα τελευταία λεπτά έκαναν πολλές φάσεις με τους Σαραντόπουλο, Ρουμελιώτη, Λάγιο. Το θετικό για την ομάδα του Μελιγαλά είναι ότι διατήρησε ανέπαφη την εστία του, αλλά εκείνο που προβληματίζει είναι πως με τόσες φάσεις που δημιουργεί δεν καταφέρνει να σκοράρει.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Καλογερόπουλος, Τσαναλίας, Παυλάκος, Χαρίτος, Παπαγεωργίου, Κοντομανωλόπουλος, Κάλλας (90’ Θεοδωρακόπουλος), Θεοδωσόπουλος (82’ Δέδες), Υμεράσι, Κοντόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Λίβας, Ντεμίρι (46’ Διακουμάκος), Φέστας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας, Λυμπερόπουλος (70’ Ρουμελιώτης), Λάγιος, Καλύβας (85’ Μακρής).