Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 12:04

ΠΑΜΙΣΟΣ: Νίκη με ανατροπή και ξανά κορυφή

Γράφτηκε από τον

 

Μόνο μια εβδομάδα αποχωρίστηκε το...ρετιρέ της Α’ τοπικής ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες επέστρεψαν την Κυριακή στις επιτυχίες και το έπραξαν με εμφατικό τρόπο νικώντας με 4-1 τη Σπερχογεία, που προηγήθηκε στη Μεσσήνη. Ετσι εκμεταλλεύτηκαν την σαββατιάτικη ισοπαλία του Απόλλωνα Καλαμάτας στην Κορώνη με τον τοπικό Ακρίτα και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή, αφήνοντας δεύτερο τον Απόλλωνα.

Ο Πάμισος έχει 23 βαθμούς, ο Απόλλωνας 22, ο Ακρίτας Κορώνης 21 και ακολουθούν με 20 ο Πανθουριακός και η Μεθώνη.

Το θετικό για τον Πάμισο πέρα από την πρώτη θέση, είναι ότι δεν επηρεάστηκε από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με 3-0 από την Εράνη. Αντέδρασε και με καλό ποδόσφαιρο πανηγύρισε την 7η νίκη στις πρώτες 10 αγωνιστικές.

Τούρτα – έκπληξη σε Καλόμαλο

Το προχθεσινό ματς ήταν ιδιαίτερο για τον τεχνικό του Παμίσου Γιώργο Καλόμαλο. Αφενός γιατί αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του στην οποία εργάστηκε για 4 χρόνια και αφετέρου γιατί είχε γενέθλια. Μάλιστα μετά το ματς οι παίκτες είχαν ετοιμάσει τούρτα – έκπληξη για τον προπονητή τους.

Ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση λέγοντας: “Ημασταν καλοί στη μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα. Βέβαια ήταν η κομβική η απόκρουση του Οικονομόπουλου στο 0-1. Μετά ισοφαρίσαμε και παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Ανεβήκαμε ξανά στην κορυφή, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά”.

Η συνέχεια για τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με την Α.Ε. Μάνης που βρίσκεται στην 7η θέση.