Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 13:42

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση”, εκτιμά ο Κώστας Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση”, εκτιμά ο Κώστας Παλαμάρας

 

Μετά τον Πανγυθεατικό, το Διαγόρα Βραχνέικων και την Ενωση Ερμιονίδας, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε την Κυριακή στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” και τη Θύελλα Πατρών με 3-1.

Η έδρα είναι το μεγάλο “όπλο” του ΑΟΔ στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, καθώς εκτός έδρας έχει πάρει μόλις 4 βαθμούς.

Η μεσσηνιακή ομάδα μετρά συνολικά 16 βαθμούς (5 νίκες, 1 ισοπαλία, 5 ήττες) σε 11 αγωνιστικές και βρίσκεται στην έβδομη θέση του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

“Πιστεύω ότι μας αδικεί η βαθμολογική θέση. Αν δούμε τα παιχνίδια, θα δούμε ότι έχουμε πετάξει βαθμούς. Θα έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον 3 βαθμούς ακόμα”< λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας.

Ο τεχνικός του Α.Ο. Διαβολιτσίου τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να αξιοποιεί τον παράγοντα έδρα και παράλληλα να πάρει βαθμούς και εκτός έδρας. Οσο για το προχθεσινό 3-1 με τη Θύελλα δήλωσε: “Ηταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στο στόχο μας, γιατί το πρωτάθλημα έχει πορεία. Με μια νίκη βρίσκεσαι πάνω από τη ζώνη και με μια ήττα από κάτω”.

Το Διαβολίτσι είναι στο +2 από την 9η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και την προσεχή αγωνιστική θα αγωνιστεί εκ νέου εντός έδρας, με αντίπαλο την τρίτη της βαθμολογίας Σπάρτη. Η ομάδα της Λακωνίας νίκησε την Κυριακή με 1-0 τον Παναργειακό και απέχει ένα βαθμό από τον δεύτερο Αστέρα Βλαχιώτη και τέσσερις από το Ναύπλιο που οδηγεί την κούρσα. Η διαφορά δε της Σπάρτης από το Διαβολίτσι είναι 5 βαθμοί.

Το θετικό για τον Κώστα Παλαμάρα είναι ότι ο Κυριαζόπουλος εξέτισε την ποινή του και θα είναι διαθέσιμος.