Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 19:17

Πρόκριση στους "16" του κυπέλλου για τα Τρίκαλα, 1-0 στην Κρήτη τον Εργοτέλη

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Βέρτζου, τα Τρίκαλα επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας του Εργοτέλη έκαναν το 2/2 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Θεσσαλική ομάδα και πρωτοπόρος της Football League έδειξε πως βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, τέσσερις ημέρες πριν τεθεί αντιμέτωπη με την "Μαύρη Θύελλα"! Να θυμίσουμε πως η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα το Σάββατο (3 μ.μ. ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League. 

Οσον αφορά το σημερινό ματς, τα Τρίκαλα του Περικλή Αμανατίδη, ταξίδεψαν στην Κρήτη και το Ηράκλειο με το υπέρ του 3-2 από την πρώτη αναμέτρηση εναντίον του Εργοτέλη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν νωρίς το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Βέρτζος, εκμεταλλέυτηκε την αδράνεια στην άμυνα τον γηπεδούχων και με δυνατό πλασέ από κοντά έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Εργοτέλης μετά το γκολ που δέχτηκε ανέβασε το ρυθμό του και πίεσε τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μάλιστα ζήτησε πέναλτι στο 22' χέρι του σκόρερ όμως, η αναμέτρηση συνεχίστηκε.

Ο Εργοτέλης είχε μόλις μία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Έφορντ (41'), την οποία μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν αλλαγές και είχαν την κατοχή ωστόσο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία των Τρικάλων που έφυγε με τη νίκη - πρόκριση από το Παγκρήτιο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Οικονόμου (68' Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος (46' Κουατέγκ), Μανουσάκης (46' Ροβίθης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77' Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (54' Πελάεθ), Άλεκσιτς (82' Λώττας), Τσίπρας.

Πηγή: sdna.gr