Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 21:00

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Βαραίνει» τους Πειραιώτες η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Βαραίνει» τους Πειραιώτες η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν σε απολογία για τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει κίνδυνος για ποινή κεκλεισμένων των Θυρών για 2 έως 4 αγωνιστικές και έτσι ενδέχεται να παίξουν χωρίς κόσμο με τον Παναθηναϊκό. Τραυματισμός αστυνομικού αναφέρει έκθεση της ΕΛ.ΑΣ..

Στην έκθεση της Αστυνομίας για τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη γίνεται λόγος για ρίψη αντικειμένων προς στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί για την προστασία της αποστολής του ΠΑΟΚ, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Επισημαίνεται πως είχε κλείσει η είσοδος προς τα αποδυτήρια και τα μέλη της αποστολής των φιλοξενούμενων πήγαν πεζοί προς τα εκεί.

Επιπλέον ότι είκοσι περίπου άτομα που βρίσκονταν σε σημείο του διαδρόμου έξω από τα γραφεία των δημοσιογράφων και έφεραν διαπιστεύσεις εξύβρισαν την αποστολή του ΠΑΟΚ και πως υπήρξε ρίψη αντικειμένων και επίθεση προς τους αστυνομικούς με έναν τραυματισμό. Ακόμα ανάμεσα στα άλλα ότι με την λήξη του ημιχρόνου άτομα με διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού επιχείρησαν να μπουν στην φυσούνα αλλά εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Διευκρινίζεται πως δεν υπήρξε ούτε αναφέρθηκε τραυματισμός μέλους της αποστολής του ΠΑΟΚ. Τέλος ότι πριν την έναρξη του αγώνα φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας προέβησαν στην χρήση 200 πυρσών και κροτίδων με αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr