Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 13:54

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Καλογερόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Καλογερόπουλο

 

Την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής πήρε την Κυριακή η Ανδρούσα στο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά (0-0).

Είχε προηγηθεί το 1-1 στους Γαργαλιάνους με τον Τέλλο Αγρα και η εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Εράνη. Στο τελευταίο ματς οι “κυανόλευκοι” παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Καλογερόπουλο, αφού ο Λάκης Σπάλλας είχε παραιτηθεί και αποχωρήσει μετά το ματς με τον Αγρα. Ο Καλογερόπουλος έχει διατελέσει στο παρελθόν επί σειρά ετών προπονητής στην ομάδα του χωριού του, την Ανδρούσα και το ίδιο έκανε στο ματς με τον Εθνικό. Αυτή η λύση όμως είναι προσωρινή μιας και ο Κώστας Καλογερόπουλος δεν μπορεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να βγάλει τη σεζόν στον πάγκο.

Ετσι οι άνθρωποι της Ανδρούσας βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και έχουν κάνει επαφές με 2-3 τεχνικούς. Το πιθανότερο πάντως είναι πως και στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, τους “κυανόλευκους” θα κοουτσάρει ο Καλογερόπουλος.

Η Ανδρούσα μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στη 10η θέση (μαζί με Αβία και Καλό Νερό), στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.