Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 15:57

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ενημερώθηκαν για τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας

Γράφτηκε από τον
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ενημερώθηκαν για τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας

 

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας, είχαν τη Δευτέρα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις ομάδες υποδομής Κ16 και Κ17 της ακαδημίας της Καλαμάτας.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συνοδεία του προπονητή Βαγγέλη Κουρεντζή και του συνεργάτη του γυμναστή Μιχάλη Παυλάκη, ενημερώθηκαν για το τι ισχύει από τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε συγκεκριμένα άρθρα των κανονισμών διαιτησίας. Επίσης ενημερώθηκαν και για άλλα θέματα πάνω στον κανονισμό διαιτησίας, που δεν γνώριζαν, ενώ είδαν και σε βίντεο (από διάφορους αγώνες) τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Την ενημέρωση έκανε ο εθνικός εκπαιδευτής της ΕΠΟ Νίκος Χρονόπουλος, ενώ στην αίθουσα έδωσαν το “παρών” ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Γιώργος Μπλάνας, οι παρατηρητές διαιτησίας Δημήτρης Νίκας, Ανδρέας Μιχαλακέας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσάρης.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι κ.κ. Κουρεντζής, Παυλάκης ευχαρίστησαν τον κ. Χρονόπουλο, τον πρόεδρο κ. Μπλάνα και τα μέλη της της Επιτροπής Διαιτησίας για την ενημέρωση.

Ανάλυση βίντεο

Νωρίτερα στον ίδιο χώρο ο προπονητής Βαγγέλης Κουρεντζής μαζί με τον συνεργάτη του Μιχάλη Παυλάκη, έδειξαν βίντεο στους ποδοσφαιριστές από το φιλικό που έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Στην διάρκεια της προβολή τους βίντεο έγινε και ανάλυση φάσεων από το παιχνίδι. Το παραπάνω φιλικό ήταν το τελευταίο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας Κ17 μία εβδομάδα σχεδόν πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της για τον αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football Leauge.