Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 14:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τα Τρίκαλα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τα Τρίκαλα

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα με τα Τρίκαλα για την 11η αγωνιστική της Football League εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της Καλαμάτας. 

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Λάρισας στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας στον κόσμο της "Μαύρης Θύελλας" υπάρχει ενθουσιασμός και εκτιμάται πως αν βοηθήσει και ο καιρός, η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγάλη στο σαββατιάτικο ματς. Μην ξεχνάμε πως η Καλαμάτα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στη Football League, που είναι μάλιστα και αήττητη! Ετσι υπάρχει ισχυρό κίνητρο για μια μεγάλη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει η αντεπίθεση ύστερα από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

"Ξεκινάει σήμερα (05/12/2019) από τα γραφεία μας, ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 14, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τα Τρίκαλα το Σάββατο στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Οι τιμές είναι:

- ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ Α, Β κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Α,Β, Ζ κ Η 10€
- ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΤΑ VIP 1 , VIP 2 κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Γ Κ Ε 15€
- ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Η ΑΝΕΡΓΩΝ 5 €
- ΘΥΡΑ 2. VVIP 30€
- ΘΥΡΑ 3 ΜΑΘΗΤΙΚΟ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΓΩΝ. 5 €

Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι 10:00-18:00 καθημερινά. Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η προπώληση γίνεται και από την Ticketmaster".