Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2019 14:45

Ψυχρολουσία στο 95' για την Καλαμάτα, 0-1 από τα Τρίκαλα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Ψυχρολουσία στο 95' για την Καλαμάτα, 0-1 από τα Τρίκαλα (βίντεο)

"Μαχαιριά" στις καθυστερήσεις για την Καλαμάτα. Η "Μαύρη Θύελλα" με αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο Νταούλας στο 95' ηττήθηκε με 0-1 από τα Τρίκαλα και κινδυνεύει να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ριζογιάννης ευστόχησε από τα 11 βήματα και έγραψε το 0-1 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας σ' ένα παιχνίδι που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Τα Τρίκαλα πανηγύρισαν την 5η σερί νίκη και συνεχίζουν μόνα και αήττητα στην κορυφή της Football League. Αντίθετα για τη "Μαύρη Θύελλα" ήταν η 6η ήττα στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, όπου έχει πάρει μόλις ένα βαθμό με τον Ασπρόπυργο.

Δείτε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης: 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ψυχρολουσία για την Καλαμάτα στις καθυστερήσεις. Με πέναλτι τα Τρίκαλα πήραν την 5η συνεχόμενη νίκη τους, συνεχίζουν στην κορυφή και παραμένουν αήττητοι.

Τελείωσε το ματς. Οι διαιτητές δεν έχουν αποχωρήσει ακόμα από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς δέχονται τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Γκολ για τα Τρίκαλα 0-1. Εντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που έχουν πέσει πάνω στο διαιτητή.

95' Σέντρα Τσόπρα από δεξιά, ο Σταματής βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Καντούτση και ο Νταούλας έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ριζογιάννης θα εκτελέσει το πέναλτι.

92' Καλή στιγμή για την Καλαμάτα. Σέντρα Καζβιρόπουλου από δεξιά, ο Ράκιτς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

91' Σέντρα - σουτ Σταματή από δεξιά η μπάλα άουτ.

84' Κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντινόπουλο.

81' Ο Τσιβελεκίδης πρόλαβε και έκοψε τον Αλεξιτς που στην πρώτη του επαφή, λίγο έλειψε να σκοράρει φεύγοντας στην αντεπίθεση έπειτα από λάθος.

80' Τρίτη αλλαγή για τα Τρίκαλα. Ο Αλεξιτς στη θέση του Πελάεφ.

73' Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Σε αντεπίθεση ο Παπαγεωργίου πήγε στο ένας με έναν με τον Μπάμπη, σταμάτησε γύρισε και πάσαρε δεξιά στον Τεγούση που μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με την μπάλα να φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

70' Τρίτη αλλαγή για την Καλαμάτα, ο Δήμος στη θέση του Βουκμίροβιτς.

69' Κίτρινη κάρτα στον Τεγούση.

Από την άλλη δεν έχει απειληθεί καθόλου, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο που τα Τρίκαλα είχαν τρεις ευκαιρίες.

Η Καλαμάτα είναι καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να έχει τη μεγάλη ευκαιρία.

66' Κίτρινη κάρτα στον Τσιβελεκίδη.

Π Σάκης Θεοδοσιάδης ρίχνει στο ματς και τον έμπειρο Σέρβο επιθετικό ώστε να τονώσει την επίθεση. 

65' Δεύτερη αλλαγή για την Καλαμάτα, ο Ράκιτς στη θέση του Αλεξόπουλου.

63' Δεύτερη αλλαγή για τα Τρίκαλα, ο Τσίπρας στη θέση του Λώττα.

58' Πρώτη αλλαγή για τα Τρίκαλα. Ο Παπαγεωργίου στη θέση του Γρηγορόπουλου.

56' Πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα, ο Καζβιρόπουλος στη θέση του Τζόκιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα έχει ανεβάσει τις γραμμές και δυσκολεύει την ανάπτυξη των Τρικάλων.

55' Ο Βουκμίροβιτς από αριστερά πάσαρε στον Κωνσταντινόπουλο που σέντραρε, αλλά δεν βρήκε τον Αλεξόπουλο και η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία ο Γκελγκέρια από δεξιά τη γύρισε μέσα στην περιοχή, με το σουτ του Κωνσταντινόπουλου να κοντράρει σε αμυντικούς.

47' Σουτ Ζαχαρόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

Ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο. Καλαμάτα - Τρίκαλα 0-0.

Ο γκολκίπερ της Καλαμάτας έκανε λάθος πάσα στον Στεργίδη μέσα στην περιοχή και από το κεφάλι του Νιάρου, η μπάλα έφθασε στον Σταματή που δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς ο Πάντος απέκρουσε και τα Τρίκαλα έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς.

41' Λάθος του γκολκίπερ Πάντου, βγάζει το Σταματή σε θέση για γκολ, αλλά ο γκολκίπερ της Καλαμάτας πέφτει πάνω στον επιθετικό των Τρικάλων και διορθώνει το δικό του λάθος, κρατώντας το μηδέν.

38' Καλή στιγμή για τα Τρίκαλα. Ο Πελάεφ με κάθετη πάσα βρήκε το Σταματή μέσα στην περιοχή που με πλάτη προς την εστία γύρισε και παρά το μαρκάρισμα του Καντούτση σούταρε με το αριστερό, με την μπάλα να φεύγει άουτ από το κάθετο δοκάρι.

30' Ατομική ενέργεια και σουτ Βουκμίροβιτς εκτός περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο Γιακουμής.

24' Κίτρινη κάρτα στον Μπάμπη.

Αρκετά λάθη στο ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες. Τα Τρίκαλα έχουν κατοχή μπάλας, χωρίς όμως να απειλούν.

Συμπληρώσαμε 15 λεπτά στο Δημοτικό Στάδιο χωρίς σκορ. Αναγνωριστικό παιχνίδι στο ξεκίνημα χωρίς φάσεις με εξαίρεση το ψαλίδι του Σταματή στην πρώτη επίθεση των Τρικάλων.

Τη δική τους κερκίδα έχουν και οι φιλοξενούμενοι με  40 φιλάθλους.

4' Κίτρινη κάρτα στον Γιαννίτση που ανέτρεψε τον Αλεξόπουλο στα όρια της περιοχής.

1' Καλή στιγμή για τα Τρίκαλα με το ανάποδο ψαλίδι του Σταματή μέσα από την περιοχή να περνά άουτ.

Μόλις ξεκίνησε το ματς 

Περίπου 800 άτομα αυτή την ώρα στο Δημοτικό Στάδιο, παρά τον καλό καιρό.

Εκτός αποστολής ο Μανώλης Στεφανάκος λόγω τραυματισμού. Ετσι κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει σήμερα ο Πάντος, ενώ στον πάγκο είναι ο Κασωτάκης ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάντος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Μπάμπης, Βουκμίροβιτς. Στον πάγκο είναι οι Κασωτάκης, Οσμάναγκιτς, Γαλούπης, Ιντζίδης, Ράκιτς, Καζβιρόπουλος, Δήμος.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Νιάρος, Σανδραβέλης, Τεγούσης, Ριζογιάννης, Γρηγορόπουλος, Λώττας, Πελάεφ, Σταματής. Στον πάγκο είναι οι Ζαρόπουλος, Οικονομόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντόσσης, Τσίπρας, Ελευθεριάδης, Αλεξιτς.