Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 14:11

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΣΠΑΡΤΗ 0-0: Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία

Γράφτηκε από τον

 

Το σερί νικών στο “Καπετάν Βασίλης” σταμάτησε χθες για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ο ΑΟΔ έμεινε στο 0-0 με τη Σπάρτη και παραχώρησε την πρώτη ισοπαλία ενώπιον του κοινού του, όπου έχει ηττηθεί μόνο από το Ναύπλιο. Μετά από εκείνο το 2-3, ακολούθησαν τέσσερα σερί εντός έδρας τρίποντα για να έρθει η χθεσινή μοιρασιά βαθμών κόντρα σ’ έναν δυνατό πάντως αντίπαλο που βρίσκεται στην 3η θέση.

Το Διαβολίτσι παρά το 0-0 παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος με το εκτός έδρας ματς με τη Βάρδα και στη συνέχεια το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών.

Ως εκ τούτου το χθεσινό ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς για τη Μεσσηνιακή ομάδα στο 2019. Ενα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την ισοπαλία να αποδίδει δικαιοσύνη.

Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο το Διαβολίτσι είχε μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Γραμματικόπουλου που έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια με ένα γύρισμα του ίδιου παίκτη που πέρασε παράλληλα από την εστία (δεν πρόλαβε την σπρώξει στα δίχτυα ο Μουλιάτος).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπάρτη είχε την κατοχή της μπάλας, με το Διαβολίτσι να παίζει με αντεπιθέσεις. Δεν βρήκε όμως τη μεγάλη φάση, αλλά από την άλλη ούτε οι Λάκωνες έχασαν ευκαιρίες. Επιδόθηκαν κυρίως σε μακρινό σουτ και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καλογερόπουλος, Σεντεμέντες, Μπαλόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Πιτσιλής, Τζανετέας (65’ Χότζα), Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος (60’ Γεωργιόπουλος), Βιγιαφάνε (75’ Αθανασόπουλος), Γραμματικόπουλος (85’ Τζαλάκου).

ΣΠΑΡΤΗ: Tρακάκης, Κακάμης, Μπανούσης, Παναγιωτίδης, Ρασσιάς, Τσιμικλής, Αναστασάκος, Κάρδαρης, Γεμιστός (87’ Γεωργαντάς), Μόλτερ (76’ Σικαλόπουλος), Μικελάτος (91’ Ζαραφέτας).