Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 18:29

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-1: Στη 2η θέση με πέναλτι του Κουτσουμπού στο 85’

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-1: Στη 2η θέση με πέναλτι του Κουτσουμπού στο 85’

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες το απόγευμα από τη Μεσσήνη ο Ακρίτας Κορώνης, επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης

 Μια νίκη που φέρνει τους νεοφώτιστους στη δεύτερη θέση της Α’ τοπικής και στο -1 από τον πρώτο Απόλλωνα Καλαμάτας.

Φωνές για τη διαιτησία Νικολόπουλου

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και φωνάζουν για τη διαιτησία του Ηλία Νικολόπουλου, καθώς το χθεσινό ματς κρίθηκε από το πέναλτι που καταλόγισε στο 85’ σε μονομαχία του Γεωργιόπουλου με τον γκολκίπερ Κατσίποδα. Ο Κουτσουμπός που ανέλαβε να το εκτελέσει σημάδεψε σωστά και με αυτόν τον τρόπο έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση, αφού ο Κατσίποδας βρίσκει μόνο μπάλα. Μάλιστα ο έμπειρος γκολκίπερ μετά την εκτέλεση του πέναλτι είδε τη 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε.

Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε στα τελευταία λεπτά ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ηλιόπουλος. Η απόφαση του διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα έφερε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα.

Ο Ολυμπιακός που παρατάχθηκε χωρίς τον Αντωνίου είχε στο χθεσινό ματς ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά στο τέλος έχασε και το βαθμό. Ο Ακρίτας που έπαιξε χωρίς τους Μουτζούρη και Διακουμή είχε αμυντικό προσανατολισμό στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο προπονητής του Ακρίτα Κορώνης Σπύρος Τσίκινης αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος, με βοηθούς την Σ. Τσαούση και τον Τζεμαλάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Κρεμμύδας, Μαυροειδάκος (86’ Ηλιόπουλος), Μωραγιάννης, Δουρούμης, Αλεβίζος, Κουκούτσης, Μπούνας (85’ Μπούνας), Τσώνης (50’ Κατσιμαγκλής), Πατσιώτης, Παπαβασιλόπουλος.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Μπίζος, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Χοτζόλι, Καπινιάρης (90’ Στρογγύλης), Μάραντος, Κρητικάκης (55’ λ.τρ. Σαρέλας) Σταμάτης, Παλιάς, Γεωργιόπουλος (87’ Τέντες).