Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 18:10

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Επέστρεψε στον πάγκο ο Πέτρος Χιώτης

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Πέτρο Χιώτη θα πορευτεί ο Χανδριναϊκός στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής.

Ο Χιώτης επιστρέφει έτσι στην ομάδα που εργάστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, ενώ φέτος ήταν στην ΑΕΚ Καλαμάτας, από την οποία αποχώρησε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει ξανά τα ηνία στον ικανό τεχνικό, καθώς είχαν άριστη συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια και γνωρίζει το ρόστερ. Να σημειωθεί ακόμα ότι γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Νίκος Καραμπάτσος, ενώ ο Χανδριναϊκός ευχαρίστησε τον Κώστα Λαμπρόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Χιώτης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Πετρ. Χιώτη αναφέρει: “Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Πέτρου Χιώτη στη θέση του προπονητή της ομάδας.

Ο κύριος Χιώτης υπήρξε προπονητής του συλλόγου τις δυο προηγούμενες σεζόν με απόλυτη επιτυχία στο έργο του, και σε αυτό που του είχε ζητηθεί.

Η άριστη συνεργασία με τους διοικούντες του συλλόγου και η γνώση του ρόστερ που έχει παραμείνει κατά μεγάλο ποσοστό, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, ώστε να είναι αυτός η επιλογή με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Του ευχόμαστε να είναι δυνατός και πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Επίσης στην θέση του γενικού αρχηγού θα είναι ο Νίκος Καραμπάτσος, ο οποίος φέτος δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Κώστα Λαμπρόπουλο, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογο το προηγούμενο διάστημα”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ