Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 18:10

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Επέστρεψε στον πάγκο ο Πέτρος Χιώτης

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Επέστρεψε στον πάγκο ο Πέτρος Χιώτης

 

Με τον Πέτρο Χιώτη θα πορευτεί ο Χανδριναϊκός στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής.

Ο Χιώτης επιστρέφει έτσι στην ομάδα που εργάστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, ενώ φέτος ήταν στην ΑΕΚ Καλαμάτας, από την οποία αποχώρησε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει ξανά τα ηνία στον ικανό τεχνικό, καθώς είχαν άριστη συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια και γνωρίζει το ρόστερ. Να σημειωθεί ακόμα ότι γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Νίκος Καραμπάτσος, ενώ ο Χανδριναϊκός ευχαρίστησε τον Κώστα Λαμπρόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Χιώτης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Πετρ. Χιώτη αναφέρει: “Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Πέτρου Χιώτη στη θέση του προπονητή της ομάδας.

Ο κύριος Χιώτης υπήρξε προπονητής του συλλόγου τις δυο προηγούμενες σεζόν με απόλυτη επιτυχία στο έργο του, και σε αυτό που του είχε ζητηθεί.

Η άριστη συνεργασία με τους διοικούντες του συλλόγου και η γνώση του ρόστερ που έχει παραμείνει κατά μεγάλο ποσοστό, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, ώστε να είναι αυτός η επιλογή με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Του ευχόμαστε να είναι δυνατός και πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Επίσης στην θέση του γενικού αρχηγού θα είναι ο Νίκος Καραμπάτσος, ο οποίος φέτος δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Κώστα Λαμπρόπουλο, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογο το προηγούμενο διάστημα”.