Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2013 20:05

Λύση για τις κερκίδες στο γήπεδο Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον

Την υπόσχεση ότι το πρώτο έργο που θα γίνει με το νέο προϋπολογισμό θα είναι οι κερκίδες του γηπέδου Γαργαλιάνων έδωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στην διοίκηση του Τέλλου Αγρα, με την οποία είχε συνάντηση την Τρίτη. Επισήμανε ότι παρά τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί,  λόγω προβλημάτων που υπήρξαν, δεν μπόρεσαν μέχρι τώρα να προχωρήσουν στην υλοποίηση του έργου.
Ικανοποιημένος από την συνάντηση δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Αγγελόπουλος σημειώνοντας ότι πέρα από τα λόγια, πλέον είδαν έτοιμες μελέτες και έτοιμη την δημοπράτηση του έργου, έτσι αναμένουν την ψήφιση του προϋπολογισμού όπως τους υποσχέθηκε ο δήμαρχος.
Από την πλευρά του ο κ. Κόλλιας επισήμανε ότι το ζήτημα των κερκίδων αποτελεί πάγιο αίτημα των Γαργαλιάνων και ειδικά της ομάδας του Τέλλου Αγρα. Αν και είχαμε δεσμευτεί είπε ότι θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες και είχε εγγραφεί στο τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του 2012, δεν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, θέλοντας όπως είπε την κατασκευή μιας ασφαλής εξέδρας με πολύ καλές προδιαγραφές.
Η μελέτη, είπε, έχει ολοκληρωθεί, τα τεύχη δημοπράτησης είναι έτοιμα και περιμένουν την ψήφιση του προϋπολογισμού σημειώνοντας ότι θα είναι το πρώτο έργο που θα δημοπρατήσουν μετά την ψήφισή του.
Αναγνώρισε πως στα μέχρι τώρα χρονοδιαγράμματα που δήλωναν έχουν πέσει έξω καθώς προέκυπταν δυσκολίες, όμως αυτή την φορά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Τέλλου Άγρα Βασίλης Αγγελόπουλος, μιλώντας στην «Ε» εξέφρασε την ικανοποίηση του τονίζοντας: «Σήμερα ο φίλαθλος κόσμος των Γαργαλιάνων πρέπει να αισθάνεται καλά γιατί εκτός από τις υποσχέσεις που είχαμε τόσο καιρό στα λόγια, είδαμε στα χαρτιά πλέον έτοιμες τις μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης. Είναι θέμα χρόνου πλέον να γίνει η κερκίδα στο γήπεδο Γαργαλιάνων. Παράλληλα θέσαμε στο δήμαρχο κι άλλα ζητήματα για το γήπεδο, σαφώς πιο εύκολα, που πιστεύω πως θα λυθούν».
Να σημειώσουμε πως στην συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Στάθης Ανδρινόπουλος και Γιάννης Κατσούλας, ο οποίος είναι πρόεδρος και του Νομικού Προσώπου, όπως και ο αντιπρόεδρος του Τέλλου Αγρα Γιώργος Δημητρακόπουλος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ