Πέμπτη, 20 Μάρτιος 2014 19:14

Ντομίνγκες: "Η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη"

Γράφτηκε από τον

Την ανωτερότητα του αντιπάλου αναγνώρισε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ αναφερόμενος στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι του «Old Trafford», χαρακτήρισε σημαντική την απόκρουση του Ντε Χέα στη φάση του 40ου λεπτού και πρόσθεσε ότι απλά δεν ήταν η μέρα του Ολυμπιακού.

«Η διαφορά ήταν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από εμάς και διεκδίκησε τις πιθανότητές της για πρόκριση. Η απόκρουση του Ντε Χέα ήταν μια σημαντική στιγμή για τους ίδιους κρατώντας τους στο παιχνίδι, αλλά μετά την ευκαιρία μας και δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ 30" πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά ο Τσόρι.

«Ως ομάδα, και ως παίκτες, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να ξέρετε ότι κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για όλους μας. Είναι δύσκολο να βρούμε λέξεις για να παρηγορήσει ο ένας τον άλλο, καθώς αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Είχαμε ένα προβάδισμα και είχαμε πίστη σε αυτό. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν η μέρα μας.», πρόσθεσε ο Λατίνος χαφ για να συμπληρώσει:

«Θέλαμε να μπούμε μέσα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επέτρεπε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε τους φιλάθλους μας μαζί μας, πολλοί άνθρωποι μας ακολούθησαν εδώ. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε τη χαρά για να το γιορτάσουν».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR