Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 10:20

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μονόδρομος το διπλό στην Ηγουμενίτσα με τον τελευταίο Θεσπρωτό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Μονόδρομος το διπλό στην Ηγουμενίτσα με τον τελευταίο Θεσπρωτό

 

 

Δύο σχεδόν μήνες χωρίς νίκη είναι η Καλαμάτα στη Football League με συνέπεια να έχει βρεθεί από την κορυφή της βαθμολογίας στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ως εκ τούτου το σημερινό εκτός έδρας ματς με τον Θεσπρωτό (3 μ.μ.) έχει χαρακτήρα ντέρμπι παραμονής. Οι γηπεδούχοι με 8 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση και η "Μαύρη Θύελλα" με 11 βαθμούς ισοβαθμεί με τον Αιγάλεω και την Τρίγλια στην 10η, έχοντας από κάτω στη βαθμολογία μόνο τον Ιάλυσο και τον σημερινό της αντίπαλο.

Η Μεσσηνιακή ομάδα οφείλει να πάρει το διπλό στην Ηγουμενίτσα ώστε να μη... βυθιστεί και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Αλλωστε αν δεν κερδίσει ούτε την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, τότε ποιον θα κερδίσει; Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει σκοράρει 10 φορές, όπως και η Καλαμάτα σε αυτές τις 11 αγωνιστικές, αλλά με 17 γκολ παθητικό έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Στο γήπεδό της δεν έχει εμφανιστεί φέτος... ισοπαλία. Πανηγύρισε με Τρίγλια (3-0) και Ασπρόπυργο (1-0) και έχασε από Ιωνικό (0-2), Τρίκαλα (1-2) και Αιγάλεω (0-1). Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Ιεράπετρα. Με το ίδιο σκορ έχασε και η Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο από τα Τρίκαλα. Αυτή ήταν μάλιστα η έκτη ήττα στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές.

Με 11άδα... ανάγκης

Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί στην Ηγουμενίτσα με 11άδα ανάγκης, καθώς ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Στεφανάκο, Κουιρουκίδη, Μάκο, Τσουβαλτσίδη, Γεωργόπουλο, αλλά και τους τιμωρημένους Βουκμίροβιτς και Ιντζίδη. Περιθώρια όμως για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν και η Μεσσηνιακή ομάδα θα πρέπει να πάρει επιτέλους τη νίκη.