Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 07:32

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη", τονίζει ο Γιώργος Λυδιώτης εν όψει Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Μητρόπουλο η Κυπαρισσία νίκησε την Τετάρτη 2-1 τη Νίκη Τραγανού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσει το Ζακυνθιακό. Το κύπελλο όμως περνά πλέον σε δεύτερη μοίρα, αφού στο μυαλό όλων βρίσκεται το μεγάλο ντέρμπι με τον Εθνικό.


Η πρωτοπόρος της Α' τοπικής θα μεταβεί την Κυριακή στο Μελιγαλά έχοντας… αέρα 4 βαθμών από τον Εθνικό, ο οποίος θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στον τίτλο.
Σε καμία περίπτωση όμως η Κυπαρισσία δεν θα παίξει για την ισοπαλία, με δεδομένο ότι… καραδοκεί και ο Πάμισος που βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.
Με νίκη ο ΑΟΚ αφενός θα μείνει πρώτος και αφετέρου θα βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Εθνικό.
Ο Γιώργος Λυδιώτης, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες των πρωτοπόρων, δηλώνει στο Ν" ότι: "Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Σ' ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Πιστεύω όμως ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Οσο λιγοστεύουν τα παιχνίδια σε κάθε ματς μπορεί να κρίνεται ο τίτλος. Αν κερδίσουμε απομακρύνεται αισθητά ο Εθνικός και αν κερδίσει έρχεται πιο κοντά. Είμαστε πάντως σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Και ευτυχώς παρά το βαρύ πρόγραμμα δεν έχουμε προβλήματα".
Ο Γ. Λυδιώτης σχολίασε και το προχθεσινό ματς με τη Νίκη Τραγανού: "Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Η Νίκη είναι καλή ομάδα, αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ντέρμπι".
Να σημειωθεί ότι στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Στρέπι, ενώ ο Μιτρόφ έπαιξε ως αλλαγή, μιας και ο Παναγιώτης Παναγόπουλος ήθελε να δώσει ανάσες σε ορισμένους βασικούς ενόψει του ντέρμπι… τίτλου στο Μελιγαλά.
Οι άνθρωποι της Κυπαρισσίας ευελπιστούν ότι θα έχουν στο πλευρό τους και τον φίλαθλο κόσμο που περιμένει να πανηγυρίσει μία ακόμα επιτυχία.
Αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Σταματόπουλος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και θα φανεί στην τελευταία προπόνηση αν θα είναι διαθέσιμος.