Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 10:37

Ολυμπιακός: Μαθαίνει αντίπαλό στους 32 του Europa League

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Μαθαίνει αντίπαλό στους 32 του Europa League

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά την Δευτέρα (16/12, 14:00) επιστέφει Ευρώπη. Οι ερυθρόλευκοι μαθαίνουν το μεσημέρι τον αντίπαλό τους στους 32 του Europa League. Αυτές είναι οι υποψήφιες.

Ευρωπαϊκός αέρας στο Ρέντη την Δευτέρα (16/12), έπειτα από την επιστροφή του Ολυμπιακού με το διπλό από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ερυθρόλευκοι κάνουν μπρέικ από τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους 32 του Europa League και θα μάθουν τον αντίπαλό τους.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1 HD. Πάμε να δούμε, τώρα, ποιες είναι οι 16 υποψήφιες ομάδες που μία εξ αυτών θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στην πρώτη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης: Άγιαξ, Ζάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Άρσεναλ, Πόρτο, Γάνδη, Μπασάκσεχιρ, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά στο σύνολο των 32 κλαμπ, αυτά είναι τα παρακάτω: Άγιαξ, Ζάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Άρσεναλ, Πόρτο, Γάνδη, Μπασάκσεχιρ, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ, Κοπεγχάγη, Χετάφε, Σπόρτινγκ, Κλουζ, Άιντραχτ, Ρέιντζερς, Λουντογκόρετς, Βόλφσμπουργκ, Ρόμα, Γουλβς, Άλκμααρ, Λεβερκούζεν, Μπριζ, Σαχτάρ.

Πηγή: sport24.gr