Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 17:49

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Κράτησε το αήττητο, αλλά έπεσε από την κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Κράτησε το αήττητο, αλλά έπεσε από την κορυφή

 

Μετά την Εράνη ο Τέλλος Αγρας αν και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έβαλε δύσκολα χθες και στον Απόλλωνα Καλαμάτας...

Οι “ερυθρόλευκοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την καλαματιανή ομάδα, η οποία έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία ανέβηκε η Κορώνη!

Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας που έπαιζε με απουσίες, πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τους Μπάκα και Δασκαλάκη στο πρώτο μέρος, ενώ η ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα απείλησε με τον Τηλεμάχου.

Προηγήθηκε ο Αγρας με Τηλεμάχου

Στο 36’ όμως μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακασού, ο Τηλεμάχου με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Αμεση απάντηση με Κακαλή

Ο Απόλλωνας όμως απάντησε άμεσα μιας και στο 38’ μετά από σέντρα του Δασκαλάκη ο Κακαλής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου είχε την υπεροχή, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές φάσεις, με τους “ερυθρόλευκους” να αμύνονται σωστά.

Στο 68’ το σουτ του Κακαλή απέκρουσε ο Λάππας, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Δαλκαφούκη δεν βρήκε στόχο.

Στο 80’ έγινε μία περίεργη φάση με τον Μπάντζιο να παίρνει με κεφαλιά την μπάλα από τα χέρια του Κυριακόπουλου που την είχε μπλοκάρει και να την στέλνει στα δίχτυα... Ομως ο ρέφερι Γκούμας έδωσε φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Μπάντζιο.

Ο Αγρας θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο στο 88’ όμως η κεφαλιά του Μπάντζιο έφυγε λίγο άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Γκούμας και βοηθοί του οι Βανικιώτης και Τζεμαλάι.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Μπολούν, Γεωργακόπουλος, Γεωργόπουλος, Ακασού, Κάππος (87’ Λακριντής), Τηλεμάχου, Π. Αναστασόπουλος, Τάρλεφ, Μπάντζιο, Αλεξανδρόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κυριακόπουλος, Κακαλής, Παχής, Καραχάλιος, Δασκαλάκης, Κουντάνης (78’ Μανωλόπουλος), Βασιλόπουλος, Παναγάκης (55’ Παπαθεοδώρου), Σπανός, Δαλκαφούκης, Μπάκας.