Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 18:24

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 3-0: Ανετη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στις επιτυχίες χθες για τον Πάμισο που επικράτησε με 3-0 του Καλού Νερού και έδειξε πως έχει αφήσει στο παρελθόν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μάνη.

Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου πέτυχε τρία γκολ και δημιούργησε αρκετές ακόμη ευκαιρίες, τις οποίες δεν έκαναν γκολ οι “πράσινοι”.

Το σημαντικό όμως είναι πως ο Πάμισος προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με ωραίους συνδυασμούς και τα καταφέρνει τις περισσότερες φορές.

Η ομάδα της Μεσσήνης πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο μέρος με τον Παπαδόπουλο και άλλα δύο στο δεύτερο με τους Μπορχάν και Κουλόπουλο, εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά κενά του Καλού Νερού.

Η Τριφυλιακή ομάδα από την πλευρά της, παρά την ήττα της έδειξε καλά στοιχεία όμως πλήρωσε τις αρκετές αμυντικές της αδυναμίες και το γεγονός πως ο Πάμισος βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Εκτη σερί ήττα το Καλό Νερό

Ετσι το Καλό Νερό γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Πάμισο στο 8’ με τον Κουλόπουλο να στρώνει στον Μπορχάν που σούταρε σε σώματα αμυντικών.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 10’ όταν ο Μανδραπήλιας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μπεγέτης έπιασε το σουτ στην κίνηση, με τον Οικονομόπουλο να διώχνει δύσκολα με τα πόδια.

Ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και 1-0 με Παπαδόπουλο

Στο 20’ ο Μπορχάν με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Τσούκλερη που προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ, δίνοντας στον Παπαδόπουλο που με σουτ σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Ο Πάμισος είχε βρει ρυθμό και στο 25’ το σουτ του Κουλόπουλου απέκρουσε ο Σταυρόπουλος.

Στο 32’ ο Ντίσα έδωσε αριστερά στον δραστήριο Τσούκλερη που μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Το Καλό Νερό αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα από την αριστερή του πλευρά και στο 40’ και πάλι ο Τσούκλερης έφυγε μόνος του, αλλά ο Σταυρόπουλος πρόλαβε να βγει από την εστία του και να διώξει.

Μπήκε καλά στο δεύτερο το Καλό Νερό

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου μπήκε πιο δυνατά και μέχρι το 60’ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 47’ ο Μανδραπήλιας μετά από ατομική ενέργεια έκανε το συρτό σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Οικονομόπουλος απέκρουσε.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 53’ για το Καλό Νερό όταν ο Δεμπεγιώτης μπήκε από αριστερά και μετά από προσποιήσεις έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και να φεύγει άουτ!

Δύο γκολ μετά το 60’ με Μπορχάν, Κουλόπουλο

Στο 60’ ο Πάμισος έφτασε και σε δεύτερο γκολ με έναν ανέλπιστο τρόπο...

Ο Αλμπάν γύρισε την μπάλα στον γκολκίπερ Σταυρόπουλο, ο οποίος έκανε τσαφ και ο Μπορχάν με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

Πλέον το... νερό είχε μπει στ’ αυλάκι για τον Πάμισο που δεν κινδύνευσε μέχρι το φινάλε.

Στο 67’ ο Μπορχάν σούταρε λίγο άουτ από το ύψος του πέναλτι.

Το 3-0 έγινε στο 78’ με τον Μπορχάν, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, να βγάζει έξοχη κάθετη πάσα στον Κουλόπουλο που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 89’ με το σουτ του Στασινόπουλου να αποκρούει ο Σταυρόπουλος.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Καυκά και των βοηθών του Μπασιλάρη και Τσίρμπα.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Αριστομενόπουλος, Μωράκης (73’ Πολυχρόνης), Φιλόπουλος, Τσούκλερης (61’ Αράπι), Μπορχάν, Κατσιβαρδέας, Παπαδόπουλος (81’ Κ. Τόσκα), Κουλόπουλος (83’ Στασινόπουλος), Ντίσα.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Ντιόπ, Αλμπάν, Μανδραπήλιας, Κορμπής, Μπεγέτης (67’ Μητρόπουλος), Διονυσόπουλος (77’ Βλάμης), Μιχαλακόπουλος, Δεμπεγιώτης (67’ Σιγέρης), Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος.