Σάββατο, 22 Μάρτιος 2014 06:44

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Αναχωρεί σήμερα για Αρτα - για το διπλό με ΑΕ Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον

Με πρωινή προπόνηση (9.30) στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" ολοκληρώνει σήμερα ο Μεσσηνιακός την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (4 μ.μ). Η αποστολή που θα επιλέξει ο Δημήτρης Τσάκωνας  θα αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι για την Αρτα όπου και θα διανυκτερεύσει. 

Στην 18άδα δεν θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Μπιμπίρης, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα ταξιδέψει ο Τσουλάκος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αν συμβεί το ίδιο και σήμερα, τότε θα μπει στην αποστολή.  Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ταχματζίδης. Το πιο πιθανό πάντως - σύμφωνα με το τεχνικό τιμ- είναι ο Τσουλάκος να μην αγωνιστεί ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι με την Κόρινθο.
Οπως και να 'χει ο Μεσσηνιακός θα επιδιώξει να φύγει με το διπλό από την Αρτα ώστε να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Θυμίζουμε ότι η Α.Ε. Καραϊσκάκης οδηγούσε για ένα μεγάλο διάστημα την κούρσα στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής. Πλέον έχει υποχωρήσει στην 4η θέση και στο -8 από την κορυφή. Δεν παύει όμως να είναι μία από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας και ειδικά εντός έδρας. Σε δέκα ματς ενώπιον του κοινού της μετρά 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Ακόμα η αρτινή ομάδα είχε επικρατήσει στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στην Καλαμάτα με 1-0.

Οι σκέψεις για την 11άδα

Με δεδομένη την απουσία του Μπιμπίρη, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν αύριο οι Μπαστακός και Κουρεντζής, ενώ στα άκρα παραμένουν δεξιά ο Νινιός και αριστερά ο Δασκαλάκης. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι για μία ακόμα φορά ο Κυριακόπουλος. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Αργυρόπουλος, ενώ σίγουρος είναι και ο Μπεγέτης.  Δεξιά θα είναι ο Χελάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Βιτάλι. Για τις υπόλοιπες δύο θέσεις επικρατέστεροι είναι οι Σπανός και Μερκούρης.
Τέλος, το αυριανό ματς  θα διαιτητεύσει ο Ζούγρας με βοηθούς τους Ξενακίδη και Τσιάμπαζη, όλοι από την Κοζάνη. Ο Φάσουλας από την Ήπειρο θα είναι παρατηρητής.