Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019 09:58

Ανακοινώθηκε και επισήμως η επιστροφή Βούζα στη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Στην επίσημη ανακοίνωση της εκ νέου ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Καλαμάτας από τον Βασίλη Βούζα προχώρησε σήμερα το πρωί η διοίκηση της ομάδας, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την αποκάλυψη του eleftheriaonline.gr λίγες ώρες μετά την ήττα από το Θεσπρωτό και το "διαζύγιο" με τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία της "Μαύρης Θύελλας" με τον κ. Βούζα είχε διακοπεί στις 17 Νοεμβρίου μετά την ήττα της ομάδας στην Καβάλα και πλέον ο ίδιος επιστρέφει στον καλαματιανό πάγκο ακριβώς έναν μήνα μετά.

Πρόκειται για μια κίνηση που φανερώνει την διοικητική σύγχυση που υπάρχει στην Μεσσηνιακή ομάδα η οποία απολύει ένα προπονητή και τον προσλαμβάνει ξανά μετά από ένα μόλις μήνα!

Προαναγγέλλουν μεταγραφές

Παράλληλα, η Μεσσηνιακή ομάδα αναγνωρίζει τα λάθη της, προαναγγέλλει μεταγραφές ενώ σημειώνεται για μια ακόμη φορά ότι ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς “ήρθε για να μείνει”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ "ΠΣ Η Καλαμάτα 2019":

"Η Π.Α.Ε “ΠΣ η Καλαμάτα 2019” ανακοινώνει ως υπεύθυνο του προπονητικού team τον Βασίλη Βούζα που είναι προσωπική επιλογή του Προέδρου και μεγαλομετόχου Γιώργου Πρασσά, έχοντας του πλήρη εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη δύσκολη αγωνιστικά χρονική περίοδο. Η συγκεκριμένη επιλογή θέλουμε να στηριχθεί από όλους όσους αγαπάνε την ομάδα που τώρα τους έχει ανάγκη, με αφετηρία τον αγώνα της Κυριακής με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στην Καλαμάτα παρά την πίκρα και την απογοήτευση από τα άτυχα αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος δεσμεύεται και εγγυάται ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες με οποιοδήποτε κόστος, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα παλέψει για το καλύτερο στο δεύτερο γύρο.

Με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο και θέλοντας να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που της αξίζει, η Διοίκηση εμπιστεύεται την προσπάθεια και το όραμα του Προέδρου και μεγαλομετόχου Γιώργου Πρασσά και συμμερίζεται την δικαιολογημένη στεναχώρια και απογοήτευση του κόσμου που οφείλονται σε σφάλματα στο ξεκίνημα της προσπάθειας.

Όμως, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη στην αρχή της περιόδου που στοίχησαν την απομάκρυνση από το στόχο, τώρα στα δύσκολα, σύσσωμοι, έχουμε καθήκον να στηρίξουμε την προσπάθεια και το πλάνο του Προέδρου που «ήρθε για να μείνει» και να υλοποιήσει το όραμά του να δούμε τη Μάυρη Θύελλα να πρωταγωνιστεί".

Τελευταίο ματς του 2019 την Κυριακή με Ιεράπετρα

Την Κυριακή (2 μ.μ.) η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Ιεράπετρα, στο τελευταίο ματς του 2019 αλλά και του πρώτου γύρου της Football League. Ενα πολύ σημαντικό ματς όπου οι Μεσσήνιοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα και παράλληλα το έναυσμα για ανάκαμψη στο β’ γύρο. Οι Μεσσήνιοι θα αγωνιστούν με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο και μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης.