Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2013 20:07

Για αποτέλεσμα η Μεθώνη στη Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Πέμπτο ματς μακριά από τη νίκη έμεινε η Μεθώνη που πάντως άξιζε πέρα ως πέρα τη νίκη στο ματς με το Διαβολίτσι, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή και τις ευκαιρίες της σε γκολ.
Ετσι ο ΑΟΜ παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και σε απόσταση τριών βαθμών από την 13η θέση.
Πάντως ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Βλαχόγιαννης δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του: "Προσπαθήσαμε πολύ και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ατυχήσαμε όμως να έχουμε δύο δοκάρια και δύο χαμένες κλασικές ευκαιρίες. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που δεν ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά είχε έρθει με μοναδικό σκοπό την ισοπαλία και ήταν καλοστυμένη αμυντικά.
Δεν μας ικανοποίησε η ισοπαλία όμως συνεχίζουμε και δεν στεκόμαστε στις κακές αποφάσεις του διαιτητή. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με τη Σπερχογεία που όσο δύσκολο κι αν είναι πρέπει να αναζητήσουμε βαθμό ή βαθμούς".
Στο στρατόπεδο της Μεθώνης πάντως υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη, που τη χαρακτηρίζουν κακή στο δεύτερο ημίχρονο. Αποκορύφωμα των διαμαρτυριών τους είναι η φάση του 89' που θεωρούν πως δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Λυμπερόπουλου.
Εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την Σπερχογεία, η προετοιμασία ξεκίνησε την και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.
Ο Παυλόγιαννης που βρίσκεται στο εξωτερικό θα χάσει ένα ακόμη ματς και αυτό είναι μεγάλο πλήγμα στα χαφ για τη Μεθώνη.
Επίσης θα λείψει και ο Γ. Κοτσίρης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ