Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019 12:05

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στους “4” του Κυπέλλου Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που νίκησε χθες εντός έδρας με 3-0 τον Παπαφλέσσα Χώρας στον επαναληπτικό αγώνα της Δ’ φάσης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο 45λεπτο και κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα, καθώς πήραν κεφάλι στο σκορ με 3-0, ένα αποτέλεσμα που τους έφερνε πιο κοντά στην πρόκριση. Στην επανάληψη με σωστή τακτική διατήρησαν το υπέρ του αποτέλεσμα και στο τέλος πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα της Χώρας δεν παρουσιάστηκε όπως θα ήθελε στο πρώτο μέρος, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήταν ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και πέτυχαν τα τρία γκολ. Από εκεί και μετά είχαν δύσκολο έργο για να διεκδικήσουν την πρόκριση, αφού θα έπρεπε να σημειώσουν τουλάχιστον δύο γκολ. Εκαναν κάποιες προσπάθειες στο β’ 45λεπτο, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Τα γκολ

Στο 10’ από σέντρα του Σταματελόπουλου ο Φωτόπουλος με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Στο 26’ ύστερα από συνδυασμό του Σταμετελόπουλου με τον Μουλιάτο, ο πρώτος με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 39’ ο Σταματελόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος (57’ Χότζα), Λιόλιος, Σεντεμέντες, Τζανετέας, Φωτόπουλος (65’ Αθανασόπουλος), Μπαλόπουλος, Τσουκαλάς (80’ Καλογερόπουλος), Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος (89’ Σουλαντίκας), Πιτσιλής.

ΧΩΡΑ: Αργυρόπουλος, Θ. Τσόπελας (81’ Καλύβας), Δημόπουλος (51’ Τσαναλίας), Κωνσταντόπουλος (29’ Κυριακόπουλος), Ε. Τσέρτος, Σεφεράσι, Γκεβόρι, Α. Τσέρτος, Γκατεντασβίλι (86’ Κακριδώνης), Μπουρτζαλιάνι, Α. Τσόπελας.