Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 12:30

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Από το -12 στο -7 μέσα σε 4 αγωνιστικές!

Γράφτηκε από τον

 

 

Οταν στα μέσα Νοεμβρίου η Κυπαρισσία έχανε 1-0 στην έδρα της από τον Πάμισο υπολειπόταν 12 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή της Α’ τοπικής...

Ελάχιστοι τότε πίστευαν πως θα μπορέσει ο ΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μιας και είχε κατρακυλήσει στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Από τότε όμως οι “κυανόλευκοι” τρέχουν ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών με τον Ηλία Φωτόπουλο στον πάγκο τους και εκμεταλλευόμενοι τις πολλές απώλειες βαθμών των ομάδων που προπορεύονται, έχουν μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση στους 7 βαθμούς.

Φυσικά η διαφορά δεν είναι μικρή, αλλά δεν είναι και λίγο πράγμα από το -12 να φτάνεις στο -7 μέσα σε τέσσερις μόλις αγωνιστικές!

Ματς "κλειδί" με Μεθώνη

Παιχνίδι “κλειδί” για την Τριφυλιακή ομάδα είναι το κυριακάτικο με την Μεθώνη εκτός έδρας. Μια δύσκολη αποστολή για το συγκρότημα του  κ. Φωτόπουλου απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει σταθερότητα ως τώρα, είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και διαθέτει “καυτή” έδρα.

Τι δηλώνει ο Φωτόπουλος

Στόχος της Κυπαρισσίας είναι να πάρει το διπλό φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2019.

Αν συμβεί αυτό θα είναι μέσα στο... κόλπο της πρωτιάς, αφού θα ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Κορώνη και Ανδρούσα μέχρι το φινάλε του  α’ γύρου και θα υπάρχει η δυνατότητα να ψαλιδιστεί κι άλλο η απόσταση από την πρώτη θέση.

“Μας δίνει κουράγιο και πίστη η μείωση της διαφοράς από την κορυφή. Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όμως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη χρονιά”, τονίζει στην “Ελευθερία” ο προπονητής Ηλίας Φωτόπουλος.

Εξέτισε ο Κόλλιας

Το ευχάριστο είναι πως ο ΑΟΚ θα παίξει για πρώτη ίσως φορά φέτος κομπλέ, μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα. Μάλιστα επιστρέφει μετά από έξι αγωνιστικές τιμωρίας ο Νίκος Κόλλιας! Επίσης διαθέσιμοι θα είναι και οι Ανδρουτσής και Σπυρόπουλος που δεν είχαν παίξει με τον Τσικλητήρα Πύλου.