Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 13:36

Εντυπωσιάζει ο Ακρίτας Κορώνης που έπιασε για πρώτη φορά κορυφή!

Γράφτηκε από τον

 

Εκτός έδρας δοκιμάζεται την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ο Ακρίτας Κορώνης ο οποίος πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στην Α’ τοπική και από την περασμένη αγωνιστική βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής η ομάδα της Κορώνης θα μεταβεί στον Κάμπο για να αντιμετωπίσει την Α.Ε. Αβίας.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα, που παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική στην έδρα της. Αυτό το γνωρίζουν καλά στην Κορώνη και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ακρίτα Σπύρος Τσίκινης, χθες στο “Notosport”: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα του πρωταθλήματος. Θα αγωνιστούμε σε δύσκολη έδρα και θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που δείχνει καλό πρόσωπο στο γήπεδο της. Εμείς θα πάμε να αγωνιστούμε με στόχο το καλύτερο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι”.

Τσίκινης: “Να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία”

Ο Ακρίτας βρέθηκε για πρώτη φορά από την περασμένη Κυριακή στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την εντός έδρας νίκη του επί του Πανθουριακού, αλλά και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών, βρέθηκε να οδηγεί την κούρσα. Ζητήσαμε το σχόλιο του έμπειρου προπονητή γι’ αυτό το γεγονός και μας είπε: “Το καλοκαίρι φτιάξαμε μια ομάδα με παιδιά από την περιοχή και 3-4 μεταγραφές με στόχο να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό βγαίνει σε κάθε παιχνίδι και έτσι την προηγούμενη αγωνιστική βρεθήκαμε στην κορυφή. Δεν κοιτάμε όμως τη θέση που βρισκόμαστε αλλά βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν στεκόμαστε στο γεγονός ότι ανεβήκαμε στην πρώτη θέση. Το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά σε κάθε ματς δίνουν και την ψυχή τους και αυτή τους η προσπάθεια βγαίνει στο γήπεδο. Γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που ξεκινήσαμε από την αρχή της σεζόν”.

Στο παιχνίδι με την Α.Ε. Αβίας δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Αρης Κρητικάκης, που είναι τραυματίας. Είχε κτυπήσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, όπου υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.