Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 10:06

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στο Μεσολόγγι με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αγωνίζονται σήμερα οι ομάδες Κ12 και Κ14

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στο Μεσολόγγι με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αγωνίζονται σήμερα οι ομάδες Κ12 και Κ14

 

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα Σάββατο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ12 και Κ14 με τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας να αγωνίζονται στο Μεσολόγγι με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Να θυμίσουμε πως στην πρεμιέρα η Κ12 της ΕΠΣ Μεσσηνίας νίκησε με 2-0 την ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης, ενώ η Κ14 του νομού μας έφερε ισοπαλία 2-2.

Το παιχνίδι των ομάδων Κ12 ορίστηκε να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και αυτό των ομάδων Κ14 στις 2 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς και οι έφοροι των μικτών ομάδων Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.

Τα δύο ματς θα διαιτητεύσει ο Βασίλης Τσάκαλης, ο οποίος θα έχει βοηθούς διαιτητές τους Θανάση Γιατρά και Δημήτρη Γιατρά, όλοι τους από την Ηλεία.

Αναλυτικά οι κλήσεις του προπονητή Στάθη Βανικιώτη έχουν ως εξής:

Κ 12

Σπ. Βαρελάς, Π. Βαρελάς (Καλαμάτα), Σεντεμέντες (Αίαντας), Ιωαννίδης (Πράσινα Πουλιά), Βαχλιώτης, Ν. Παντελόπουλος, Κουκουβίνος, Αλεξανδρόπουλος (Αρις Καλαμάτας), Θεοδ. Παπαδόπουλος (Παναθηναϊκός Καλαμάτας), Περ. Μωραγιάννης, Π. Μωραγιάννης (Αστέρας Αρφαρών), Σπ. Σταυρόπουλος, Προϊμάκης (Δαναός), Γιαμαρέλος (Πατίστα), Σταθόπουλος (Εράνη).

Κ 14

Γιακουμής, Καρακαϊδός, Θεοφιλόπουλος (Καλαμάτα), Φλαριώτης (Εράνη), Μπούρας (Κυπαρισσία), Τσάνε (Μεθώνη), Παπαδόπουλος (Πανθουριακός), Σερέτης, Καραχούντρης (Τέλλος Αγρας), Σαούτης, Χριστόπουλος, Μπούνας, Αραπάκης (Πράσινα Πουλιά), Καπράλος (Ηρακλής Καλαμάτας), Δεδούσης, Μπούνας, Χόχολης, Ελλισαίος (Αίαντας).