Κυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 10:08

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Θέλει νέο ξεκίνημα με Ιεράπετρα στην επιστροφή Βούζα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Θέλει νέο ξεκίνημα με Ιεράπετρα στην επιστροφή Βούζα

 

Να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων και να κλείσει με νίκη τον πρώτο γύρο της Football League αλλά και το 2019 θα προσπαθήσει σήμερα Κυριακή η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στις 2 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την Ιεράπετρα σε ένα ματς που θα έχει και πάλι στον πάγκο της τον Βασίλη Βούζα!

Πρόκειται για τον προπονητή που ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι, αποχώρησε από την ομάδα στις 17 Νοεμβρίου αλλά ο αντικαταστάτης του Σάκης Θεοδοσιάδης έμεινε μόλις ένα μήνα στην ομάδα. Ετσι ο Βούζας επέστρεψε πριν λίγες μέρες, με απόφαση του προέδρου της ομάδας Γιώργου Πρασσά. Στο “μελανόλευκο” στρατόπεδο ελπίζουν ότι η επιστροφή του θα συνοδευτεί και με την επιστροφή της ομάδας στις νίκες και ότι στο ματς με την Ιεράπετρα θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα.

Η Καλαμάτα αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα από την 4η αγωνιστική και τις 19 Οκτωβρίου όπου νίκησε τον Ιωνικό με 1-0!

Από τότε μετρά 7 ήττες και μια ισοπαλία σε 8 ματς και βρίσκεται πλέον κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού (πέφτουν 4 ομάδες).

Ψάχνει μια νίκη σήμερα ώστε να πάρει βαθμολογική ανάσα και σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που έχει προαναγγελθεί ότι θα γίνουν, να παρουσιαστεί πιο δυνατή με το νέο έτος και να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή, που είναι πλέον και ο ρεαλιστικός στόχος της.

Η Ιεράπετρα είναι στην 5η θέση με 18 βαθμούς, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με το Αιγάλεω και θα αποτελέσει ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα είναι 10,15, και 30 ευρώ και 5 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και άνεργους.

Σήμερα Κυριακή η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Η προπώληση γίνεται και από την Ticketmaster.