Σάββατο, 21 Δεκέμβριος 2019 17:46

Πού πας ρε Καραμήτρο!

Γράφτηκε από τον

Του Βαγγέλη Παπαμικρούλη

Πρόεδρε, αν είσαι πραγματικός πρόεδρος, για τα χάλια της “επένδυσης” στη “Μαύρη Θύελλα”, και των δικών σου λαθών, υπάρχει λύση και περιλαμβάνει δύο πολύ απλές κινήσεις.

Πρώτον, αμέσως δίνεις εντολή στον Τάσο -κ. Χατζηαγγελή- να ετοιμάσει το πούλμαν της ομάδας (χωρίς να βάλει πετρέλαιο) για να επιβιβαστούν το συντομότερο οι μισθοφόροι λεγεωνάριοι που φορτώθηκες, ο πλέον αποτυχημένος πρόεδρος, η Εφορευτική Επιτροπή της μη νόμιμης Γ.Σ. της 28ης Ιουνίου, οι κομπάρσοι του θεάτρου παραλόγου (Φιλιππινέζες, τσάτσοι, αγαπούλες) που κατά καιρούς πρήζετε, ειδικά στις Γ.Σ., όσοι “πουλάνε” Μαυροθυελλοφροσύνη, ο άμπαλος Βούζας, όλοι αυτοί επειδή σπάνια κάνουν αυτό που πρέπει, αλλά κάνουν αυτό που τους βολεύει, γι’ αυτό στο τέλος... “έρπουν”.

Μην το σκέφτεσαι χωράνε, λίγοι είναι άλλωστε, και έτσι θα επιβεβαιωθεί και το σλόγκαν “Το ταξίδι ξεκίνησε”!

Δεύτερον, αναλαμβάνει προπονητής Μεσσήνιος -όχι ο προπονηταράς από τα παλιά- ο οποίος σε συνεργασία μαζί σου και το νέο Δ.Σ. με ξεκάθαρες, θαρραλέες, αντρικές κινήσεις θα οργανώσει το ράστερ και το τεχνικό επιτελείο. Υπάρχει. Προσωπική μου επιθυμία να κοιτάζετε και προς την Κ17 και στο έργο του κ. Κουρεντζή.

Για το νέο Δ.Σ. τα μέλη απαραίτητα πρέπει να είναι ικανοί, ανιδιοτελείς και άρρωστοι με την “Μαύρη Θύελλα”. Υπάρχουν. Επιμένω στα προσόντα των μελών, επειδή “κομπώσαμε” από παραγοντίσκους όπως “σωτήρες”, “κυνηγούς” του βιβλίου μελών, γραφικούς που χάνουν τις αεροπορικές πτήσεις, “επενδυτών”, κολλητούς “μονοπαραίων”, “σπεσιαλίστες” οικονομολόγους, “πωλητές” Μαυροθυελλοφροσύνης, και όσοι... αυτοϊκανοποιούνται μονολογώντας ότι είναι σπουδαίοι.

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές, ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, υγεία στην ομαδάρα μας. Συνεχίζεται...