Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2019 11:08

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 3-0: Φιλική τριάρα με το νέο “αίμα”

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 3-0: Φιλική τριάρα με το νέο “αίμα”

 

Για μια ομάδα που έχει να κερδίσει από τις 19 Οκτωβρίου, το να νικά ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι είναι... είδηση.

Η “Μαύρη Θύελλα” με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της επικράτησε λοιπόν χθες με 3-0 του Α.Ο. Διαβολιτσίου στο παγωμένο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, καθώς το ματς διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Παρά το κρύο και τον αέρα περίπου 70 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες, γεγονός που δείχνει τη αγάπη του κόσμου παρά την απογοητευτική πορεία στη Football League.

Χθες είδαν μια διαφορετική ομάδα, καθώς στο βασικό σχήμα της Καλαμάτας ξεκίνησαν οι Πανάγου, Ηλιόπουλος,.Τριποτσέρης και Νατσιόπουλος.

Οι δύο τελευταίοι δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες της “Μαύρης Θύελλας”.

Το ίδιο και οι Χριστοφιλέας, Πετσίτης και Τριανταφυλλάκης που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Σκόραραν Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος, Πετσίτης

Στα αξιοσημείωτα ότι σκόραραν οι τρεις από τους εφτά νέους παίκτες της Καλαμάτας, ο Ηλιόπουλος, ο Νατσιόπουλος και ο Πετσίτης.

Ο πρώτος βρήκε δίχτυα με πλασέ στο 25’, ο Νατσιόπουλος στο 25’ έκανε το 2-0 με ωραίο σουτ και ο Πετσίτης στο 80’ διαμόρφωσε από κοντά το τελικό σκορ.

Η Καλαμάτα αγωνίστηκε με διαφορετικές 11άδες σε κάθε ημίχρονο Οσον αφορά τους νέους παίκτες, ο Πανάγου έπαιξε δεξί μπακ και ο Τριποτσέρης στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Καντούτση.

Κεντρικός αμυντικός είναι και ο Χριστοφιλέας που συνέθεσε με τον Γκελγκέρια το δίδυμο των στόπερ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ηλιόπουλος έπαιξε δεξί εξτρέμ και ο Νατσιόπουλος πίσω από τον φορ Αλεξόπουλο. Ο Πετσίτης αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Τριανταφυλλάκης δεξί μπακ. Θυμίζουμε ότι οι Τριποτσέρης (αμυντικός) και Νατσιόπουλος (μεσοεπιθετικός) προέρχονται από τον Ιάλυσο, ο Χριστοφιλεας (αμυντικός) από την Κηφισιά, ο Ηλιόπουλος (επιθετικός) από το Βόλο, ο Πανάγου (αμυντικός) από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ο Πετσίτης (μεσοεπιθετικός) έχει περάσει από Ατρόμητο, Μανδραϊκό, Ακράτητο και ο Τριανταφυλλάκης έπαιζε στην Κύπρο και παλαιότερα στα Πράσινα Πουλιά και το Λεβαδειακό.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε το φιλικό με τους Πάντο, Καντούτση, Γαλούπη, Πανάγου, Οσμάναγκιτς, Ζαχαρόπουλο, Τριποτσέρη, Νατσιόπουλο, Αλεξόπουλο, Ηλιόπουλο και Στεργίδη. Επαιξαν και οι

Κασωτάκης, Γκελγκέρια, Χροστοφιλέας, Μπάμπης, Πετσίτης, Καζβιρόπουλος, Βουκμίροβιτς, Τριανταφυλάκης, Ράκιτς.

Δυνατό τεστ για Διαβολίτσι

Για το Διαβολίτσι ήταν ένα δυνατό φιλικό ενόψει της πρεμιέρας του β’ γύρου στη Γ’ εθνική και το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο Κώστας Παλαμάρας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, μιας και δεν έπαιξαν οι τραυματίες Γεωργιόπουλος, Αθανασόπουλος και ο Βιγιαφάνε που είναι στην Αργεντινή.

Την πρώτη του εμφάνιση με τον ΑΟΔ έκανε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Διονύσης Πλαστουργός.

Η αρχική 11άδα του ΑΟΔ ήταν: Δ. Καλογερόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Μπαλόπουλος, Πιτσιλής, Κυριαζόπουλος, Χότζα, Μουλιάτος, Τσουκαλάς, Γραμματικόπουλος. Επαιξαν και οι Τζανετέας, Φωτόπουλος, Πλαστουργός, Μεμά, Σουλαντίκας, Γκότσης, Ηλιόπουλος, Πάπα και Μέμα.