Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 19:59

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πήρε Διονυσόπουλο από Ηρακλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Πήρε Διονυσόπουλο από Ηρακλή Καλαμάτας

 

Στη διαδικασία ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ομόνοια.

Στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες που με το υπάρχον υλικό θα δημιουργήσουν ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση μιας εκ των τριών θέσεων που οδηγούν στην Α’ τοπική.

Η Καλαματιανή ομάδα, θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας και γ’ αυτό τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών με παίκτες που θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσει τον παραπάνω στόχο. Ηδη η πρώτη κίνηση έγινε και πρόκειται για την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού Σταύρου Διονυσόπουλου που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Καλαμάτας.

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Αργυρόπουλο, έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση επιθετικού. Στόχος είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί σε αυτή τη θέση να είναι μια αρκετά καλή περίπτωση ώστε να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Στις κινήσεις που γίνονται με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας, ανήκει και ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στον παρελθόν στην Ομόνοια και έχουν προχωρήσει οι επαφές για την επιστροφή του. Για την ώρα η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αλλά οι συζητήσεις μαζί τους θα συνεχιστούν.