Τρίτη, 31 Δεκέμβριος 2019 13:10

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Κ12

Γράφτηκε από τον

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι το τουρνουά Κ12 που διοργάνωσε η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Χθες πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια Νέος Αρις – Αστέρας Αρφαρών και Α.Ο. Διαβολιτσίου – Βλαχόπουλο. Δύο ματς που έγιναν κάτω από δυνατό αέρα και τσουχτερό κρύο, όπως και τις δύο προηγούμενες ημέρες, όμως οι νεαροί παίκτες των ομάδων δεν πτοήθηκαν από τις καιρικές συνθήκες και προσπάθησαν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούσαν, να ευχαριστηθούν, αλλά και να δείξουν και το ταλέντο τους.

Στο τουρνουά σημειώθηκαν συνολικά 86 γκολ, αλλά αυτό δεν είχε καμία σημασία, μιας και αποτελέσματα δεν κρατήθηκαν αφού σύμφωνα με την προκήρυξη δεν υπήρχε βαθμολογία.

Και χθες το παρών έδωσε ο ενωσιακός προπονητής, ο οποίος τσέκαρε, όχι μόνο παίκτες που έχει καλέσει στη μικτή Κ12, αλλά και κάποια παιδιά που δεν είχε δει και τα τσέκαρε για να τα έχει υπόψιν του για μελλοντικές κλήσεις.

Τα παιχνίδια παρακολούθησε, όπως και όλες τις ημέρες του τουρνουά ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, μαζί με το μέλος της διοίκησης Παναγιώτη Νινιό, ενώ παραβρέθηκε, όπως σε όλες τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και την τελευταία ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Μ. Νίκος Κοσάρης.