Πέμπτη, 02 Ιανουάριος 2020 13:11

Παναθηναϊκός: Πανστρατιά για το ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Ικανοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού που το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή. Άπαντες εκ των ποδοσφαιριστών στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Τελικά, οι διαιτητές ανακάλεσαν την αποχή τους και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (5/1) θα γίνει κανονικά με τον Γιώργο Δώνη να αρχίζει από σήμερα την τελική προετοιμασία της ομάδας με την συμμετοχή όλων των παικτών.

Τόσο ο Κουρμπέλης όσο και ο Δώνης έκαναν ατομικό στην προπόνηση της Τρίτης, αλλά πλέον είναι καλά και σήμερα αναμένεται να προπονηθούν κανονικά το απόγευμα στο Κορωπί και υπολογίζονται για την Κυριακή. Και ο Κολοβός με τον Βαγιαννίδη πέρασαν ίωση, αλλά και αυτοί είναι καλά και πρόκειται να προπονηθούν. Μετά από την οριστική διεξαγωγή του ντέρμπι, ο Δώνης από σήμερα θα αρχίσει να προετοιμάζει τους παίκτες, για το ματς.

Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 και αναμένεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού να δοκιμάσει διάφορα σχήματα τις επόμενες ημέρες μέχρι να καταλήξει στην ενδεκάδα του ντέρμπι με στόχο τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός βάσει εικόνας των ομάδων θα έπρεπε να κερδίσει αλλά και ότι τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα είναι αήττητη στο Φάληρο.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ
Αυτό είναι το δεύτερο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο Φάληρο, χωρίς την παρουσία του κόσμου. Το πρώτο ήταν πριν δύο χρόνια, όταν ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1, παρότι ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί και οι πράσινοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο λόγω της αποβολής του Οικονόμου. Και πέρυσι το παιχνίδι είχε έρθει 1-1 με σκόρερ τον Κάτσε.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν έκρυβαν χθες την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι τελικά θα γίνουν τα παιχνίδια το σαββατοκύριακο και δεν πήρε αναβολή και το ντέρμπι σε άλλη ημερομηνία, που ο Ολυμπιακός θα είχε επιστροφές από παίκτες, που είναι τώρα τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν.
Πηγή: sport24.gr