Πέμπτη, 02 Ιανουάριος 2020 14:54

Ολυμπιακός: Μπήκαν Βαλμπουενά - Ποντένσε εν όψει Παναθηναϊκού

Γράφτηκε από τον

Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Ντάνιελ Ποντένσε προπονήθηκαν κανονικότατα την Πέμπτη (2/1) και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ευχάριστα νέα στις τάξεις του Ολυμπιακού εν όψει του κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Κυριακή (5/1). Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Ματιέ Βαλμπουενά και Ντάνιελ Ποντένσε να βγάζουν κανονικά την προπόνηση της Πέμπτης (2/1), χωρίς κανένα πρόβλημα, κι έτσι τους υπολογίζει για το ματς με τους πράσινους.

Το θέμα, τώρα, είναι πώς θα επιλέξει να διαχειριστεί ο Πορτογάλος τους δύο ποδοσφαιριστές αφού αμφότεροι έχασαν αρκετές προπονήσεις έως να να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Τοροσίδης ακολούθησε έντονο ατομικό, χωρίς να κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι.

Παράλληλα, οι Γκιλιέρμε, Μπρούνο, Σουντανί, Φορτούνης έκαναν τα προγράμματά τους. Όλοι οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα με τον Μαρτίνς να συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για την 17η αγωνιστική της Super League 1.

Πηγή: sport24.gr