Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2020 12:46

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Θέλει πολλή δουλειά για να μείνει η ομάδα”, υποστηρίζει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Θέλει πολλή δουλειά για να μείνει η ομάδα”, υποστηρίζει ο Κ. Παλαμάρας

 

Πολύ δουλειά χρειάζεται ο Α.Ο. Διαβολιτσίου για να μπορέσει να πετύχει την παραμονή του στη Γ’ εθνική.

Η Μεσσηνιακή ομάδα, αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στα ματς του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Με την ολοκλήρωση του α’ γύρου έχει καταφέρει να πλασαριστεί στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η σωτηρία δεν είναι εξασφαλισμένη μέχρι στιγμής, αλλά για να τα καταφέρει χρειάζεται πολύ δουλειά, όπως υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παλαμάρας μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Θέλει πολύ δουλειά για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Η προσπάθεια μας δεν θα είναι εύκολη. Ολα τα παιχνίδια θα τα αντιμετωπίζουμε σαν τελικούς. Την Κυριακή παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πρώτη και θέλει το πρωτάθλημα. Στην έδρα μας, ο στόχος είναι η νίκη, αλλά αν δεν μπορούμε να το καταφέρουμε τουλάχιστον να μην χάνουμε τα παιχνίδια. Αυτό θα επιδιώξουμε από τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη, με τον οποίο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις μας στο δεύτερο γύρο”.

Σε ερώτηση μας, αν η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών θα επηρεάσει την ομάδα, ο νεαρός προπονητής μας είπε: “Η ομάδα είχε ένα ρυθμό μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Στο διάστημα της διακοπής προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση με προπονήσεις και το φιλικό με την Καλαμάτα. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και θα πάνε όλα καλά”.

Οι προπονήσεις ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα της Λακωνίας θα ολοκληρωθούν αύριο και στην συνέχεια ο Κώστας Παλαμάρας θα ανακοινώσει ποιους παίκτες θα συμπεριλάβει στην αποστολή. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τους Βασίλη Αθανασόπουλο και Αγγελο Γεωργιόπουλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σε ότι αφορά τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Διονύση Πλαστουργό, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου, ήδη η διοίκηση έχει καταθέσει τα χαρτιά του στην ΕΠΟ και περιμένει να του εκδώσει το δελτίου, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Βλαχιώτη.

 Πήρε Ηλιόπουλο

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα, αποτελεί ο 19χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Ηλιόπουλος από Ολυμπιακό Ανάληψης. Πρόκειται για ταλαντούχο τερματοφύλακα, τον οποίο είχαν ξεχωρίσει από καιρό στην ομάδα του Διαβολιτσίου και μετά από τις επαφές που είχαν με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, κατέληξαν σε συμφωνία και αποκτήθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ, να βρίσκεται και στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακή. Ενα ακόμη λόγος που αποκτήθηκε ο Ηλιόπουλος, είναι πως ο έμπειρος τερματοφύλακας Τάσος Κωνσταντακόπουλος δεν ακολουθεί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αλλη μια μεταγραφή έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι του Α.Ο.Δ. ώστε να ενισχύσουν την ομάδα. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας αμυντικός μέσος και οι συζητήσεις με παίκτες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τρεις μεταγραφές ο Αστέρας Βλαχιώτη

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη ανακοίνωσε χθες τις μεταγραφές των Δημήτρη Βουτσιώτη, Αλ Αιν Πετζαρομάν και Λάζαρο Τζελίδη. Ο 25χρονος Βουτσιώτης είναι μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό (Κ20), Ιωνικό, Πανιώνιο, Επισκοπή, Κοζάνη, Παναιγιάλειο, Ηλυσιακό, Τριγλία Ραφήνας, Αιολικό και Άγιο Ιερόθεο. Ο 28χρονος Πετζαρομάν είναι μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Παναργειακό και Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου. O 22χρονος Λάζαρος Τζελίδης είναι αμυντικός και έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Παραλιμνίου, Αγροτικό Αστέρα, Καλλονή και ΝΠΣ Βόλο.