Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2020 16:24

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: “Να έχουμε τη ίδια εικόνα και στη συνέχεια”, λέει ο Σπ. Τσίκινης

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: “Να έχουμε τη ίδια εικόνα και στη συνέχεια”, λέει ο Σπ. Τσίκινης

 

Ανάλογη εικόνα με αυτή που έδειξε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής θέλει να παρουσιάσει ο Ακρίτας Κορώνης και τη νέα χρονιά.

Η ομάδα της Κορώνης είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού μαραθωνίου της πρώτη κατηγορίας. Εδειξε μια σταθερότητα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα και δίκαια βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα.

Ολοι στην ομάδα επιθυμούν να έχει ανάλογη πορεία και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, όπως σημείωσε και ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης με δηλώσεις του χθες στο “Notosport”.

“Η δουλειά που γίνεται από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν, αποτυπώνεται με την καλή πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα”, ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του και συμπλήρωσε: “Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό και μετά τις διακοπές. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι σε ποια θέση βρισκόμαστε”.

Σε ερώτηση μας, αν πιστεύει ότι ο Ακρίτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τον τίτλο, πέρα από την προσπάθεια να υλοποιήσει τον δικό του στόχο, ο έμπειρος προπονητής απάντησε: “Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Οπως προανέφερα μας ενδιαφέρει να έχουμε την ίδια εικόνα, την ίδια σταθερότητα και από εκεί και πέρα ο καλύτερος να κερδίζει. Είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν φαίνεται κάποια ομάδα που ξεχωρίζει. Είναι αρκετές που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και ότι ισχύει για την κορυφή, ισχύει και στην ουρά. Από εκεί και πέρα, οποία ομάδα έχει διάρκεια θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της είτε πρόκειται για την άνοδο, είτε πρόκειται για την παραμονή”.

Ο κ. Τσίκινης έκλεισε τις δηλώσεις του με μια ευχή ενόψει της νέας χρονιάς: “Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και υγεία σε όλο την κόσμο και να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς”.

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου έχει δοθεί το ραντεβού για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της διακοπής έγιναν λίγες προπονήσεις και το περασμένο Σάββατο ο Ακρίτας Κορώνης έδωσε φιλικό στο Πεταλίδι με τον τοπικό Απόλλωνα. Ο Σπύρος Τσίκινης βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικού το προσεχές Σαββατοκύριακο.