Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2020 16:52

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Στα ερυθρόλευκα ξανά ο Δημήτρης Σκαφιδάς

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Στα ερυθρόλευκα ξανά ο Δημήτρης Σκαφιδάς

 

Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε ξανά ο 26χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός Δημήτρης Σκαφιδάς, που επέστρεψε στον Ολυμπιακός Ανάληψης.

Ο Σκαφιδάς αγωνίστηκε στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής αγωνιστικής περιόδου, απ’ όπου έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για τον Τσικλητήρα Πύλου. Η διοίκηση κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και περιμένει σήμερα να πάρει το δελτίου του και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή Νίκου Γεωργακλή για τον κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου με το Νέο Αρι.

Στο Διαβολίτσι ο Π. Ηλιόπουλος

Αντίθετα, από την ομάδα έφυγε ο 19χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Ηλιόπουλος που πήρε μεταγραφή στον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Οπως φαίνεται αυτή δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή για την Ολυμπιακό, αφού διοίκηση και προπονητής βρίσκονται σε αναζήτηση ενός επιθετικού. Για την ώρα έχουν γίνει συζητήσεις με κάποιους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους, αλλά από εκεί και μετά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις από χθες το απόγευμα και προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα, στον οποίο δεν θα αγωνιστεί σίγουρα ο Γουλιέλμος Αντωνίου, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν τεθεί στη διάθεση του προπονητή τους.