Κυριακή, 05 Ιανουάριος 2020 12:29

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Φιλικό με Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Με προπονήσεις και φιλικό παιχνίδι σήμερα Κυριακή μπαίνει σιγά – σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Τέλλος Αγρας που προετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Τις προηγούμενες μέρες έγιναν προπονήσεις, ενώ σήμερα Κυριακή η ομάδα των Γαργαλιάνων θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Βλαχόπουλο σε φιλικό αγώνα, που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

Πάει για 3-4 μεταγραφές

Παράλληλα η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Μπλέτσα, σχεδιάζουν την ενίσχυση της ομάδας από το μεταγραφικό παζάρι. Θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών κυρίως για τον κεντρικό άξονα. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με κάποιους παίκτες ώστε να ενταχθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα και να μπορέσουν να βοηθήσουν να πετύχει τον στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση, αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις, μιας και κάποιοι παίκτες δεν έχουν δείξει με την αγωνιστική τους παρουσία, ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αλλά όπως φαίνεται οι κινήσεις είτε για ενίσχυση, είτε για αποχωρήσεις παικτών θα γίνουν άμεσα.