Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2020 11:22

Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο ο Βούζας

Γράφτηκε από τον

Συγγνώμη από τους φίλους της Καλαμάτας για τη νέα ήττα από το Αιγάλεω ζήτησε ο Βασίλης Βούζας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα.

Ο τεχνικός της “Μαύρης Θύελλας” δήλωσε για τον αγώνα: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους της Καλαμάτας για την ήττα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα μας και αυτό επηρέασε την απόδοση μας. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη και σε αυτό έπαιξε ρόλο και οι πολλές καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του Αιγάλεω, που μας έκοβαν τον ρυθμό. Ηταν μία ήττα που μας επιδείνωσε τη θέση μας στη βαθμολογία και μας έριξε κι άλλο ψυχολογικά. Χρησιμοποιήσαμε πέντε νέους παίκτες στην ομάδα, ενώ ένας μπήκε αλλαγή, αλλά είχαν λίγο χρόνο στην ομάδα, δεν είχαν προσαρμοστεί, δεν ήξεραν ουσιαστικά τι σημαίνει Καλαμάτα”.

"Με προβληματίζει η εικόνα μας, θα γίνουν άλλες 3-4 μεταγραφές"

Σε ερώτηση αν οι μεταγραφές που έγιναν ήταν δικές του επιλογές και αν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση τους, ο 54χρονος τεχνικός απάντησε: “Ναι οι μεταγραφές είναι δικές μου επιλογές, ύστερα από αναζήτηση. Τηρουμένων των αναλογιών πήγαν ικανοποιητικά σε αυτό το ματς οι νέοι παίκτες. Θα γίνουν όμως ακόμη 3-4 μεταγραφικές κινήσεις, κυρίως μεσοεπιθετικά. Οταν ολοκληρωθούν θα υπάρξουν και ορισμένες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Ελπίζω οι νέοι παίκτες να μας βοηθήσουν να πάρουμε θετικά αποτελέσματα, για να αλλάξει η ψυχολογία μας”. Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και το πως το αντιμετωπίζει η “Μαύρη Θύελλα”, ο προπονητής της επισήμανε: “Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλάμε για ένα παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να το δούμε ως γιορτή αυτό το παιχνίδι, αλλά ασφαλώς μας προβληματίζει η εικόνα της ομάδας και η νέα ήττα”.

Γράφας: "Δεν κινδυνεύσαμε από την Καλαμάτα"

Ο προπονητής του Αιγάλεω Θωμάς Γράφας αφού είπε πως αγωνίστηκαν δύο ιστορικές ομάδες που με άλλους στόχους ξεκίνησαν τη χρονιά και άλλους έχουν πλέον, τόνισε: “Τακτικά τα πήγαμε άριστα, ήμασταν διαβασμένοι, συγκεντρωμένοι και δεν κινδυνεύσαμε, μιας και η Καλαμάτα είχε μόλις μία τελική. Αν είχαμε καθαρό μυαλό θα είχαμε καθαρίσει νωρίτερα το ματς. Ηταν μια δίκαιη νίκη και τέτοιες νίκες σε καταξιώνουν” και κλείνοντας ευχήθηκε ότι καλύτερο στον κ. Βούζα στο δύσκολο έργο που έχει και στην Καλαμάτα.

Τόλι: "Χρειάζεται επιμονή και υπομονή"

Ο Αρντίτ Τόλι που έκανε ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο ως αμυντικός μέσος και για ένα ως δεξί μπακ, σημείωσε με τη σειρά του: “Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς και αυτό έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Βγάλαμε αντίδραση, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί γιατί παίζαμε υπό πίεση. Εγώ ήρθα για να βοηθήσω μια ομάδα με την ιστορία της “Μαύρης Θύελλας”. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή και με μία νίκη θα ανέβει η ψυχολογία μας και θα βρούμε τον δρόμο μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”.Τέλος, ο Γιώργος Κατσικογιάννης από το Αιγάλεω χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, αλλά πρόσθεσε πως υπάρχουν ακόμη 12 τελικοί και αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας και στον πρόεδρο.

*Για δεύτερο φετινό ματς, μετά από αυτό με τα Τρίκαλα, θερμόαιμοι οπαδοί της “Μαύρης Θύελλας” από τη βόρεια εξέδρα έσπασαν και πέταξαν αρκετά καθίσματα και μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έγινε στο 88’ όταν ο παίκτης του Αιγάλεω Ηλίας Τσιλιγκίρης που είχε βγει αλλαγή, κάτι τους είπε και τους προκάλεσε. Το σίγουρο πάντως είναι πως η ΠΑΕ Καλαμάτα θα φάει τσουχτερό πρόστιμο, ενώ μόνο... κολακευτική δεν είναι η εικόνα στη βόρεια εξέδρα με τα ουκ ολίγα σπασμένα καθίσματα.

*Τα... άκουσε για τα καλά ο Βασίλης Βούζας από αρκετούς φιλάθλους της Καλαμάτας μετά τη λήξη του σαββατιάτικου αγώνα. Ηταν η πρώτη φορά που οι αντιδράσεις προς το πρόσωπο του ήταν τόσο έντονες και μάλιστα ακούστηκε και σύνθημα που τον καλούσε να παραιτηθεί.

*Μεταγραφή επιπέδου... Σούπερ Λιγκ πραγματοποίησε χθες το Αιγάλεω που απέκτησε τον Ισμαέλ Μπλάνκο! Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έφτασε χθες στην Αθήνα και θα ενισχύσει το “Σίτι” στο πρωτάθλημα της Football League.