Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2020 14:49

FOOTBALL LEAGUE Κ17: Πρώτα ήττα για Καλαμάτα, 2-0 στον Ασπρόπυργο

Γράφτηκε από τον

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα Κ17 της Καλαμάτας, που έχασε με 2-0 από τον Ασπρόπυργο την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Γκορυτσάς.

Η Καλαματιανή ομάδα με την εμφάνιση που πραγματοποίησε, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, δικαιούταν να φύγει από το παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη σε δύο στιγμές αδράνειας ο Ασπρόπυργος που ανέβασε την απόδοση του, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικός, κατόρθωσε σε διάστημα 5 λεπτών (70’, 75’) να εκμεταλλευτεί δύο στιγμές αδράνειας των Καλαματιανών και να βάλει τα δύο γκολ που του έδωσαν τη νίκη. Το πρώτο γκολ έγινε με σέντρα σουτ και το δεύτερο με μπροστινή μπαλιά, ο επιθετικός του Ασπρόπυργου βγήκε μόνος απέναντι στον Παπανικολό και με πλασέ στην απέναντι γωνία σημείωσε το δεύτερο γκολ. Στο υπόλοιπο διάστημα η Καλαμάτα είχε την ευκαιρία να σκοράρει σε φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, όμως οι αμυντικοί, με πόδια, σώμα και το κεφάλι, δεν επέτρεψαν να παραβιαστεί η εστία τους.

Το ματς διαιτήτευσαν οι Παναγιωταράς, Βαξαβανέλλης (ΕΠΣ Αθηνών) και Τσαγανού (ΕΠΣ Βοιωτίας).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Κατσούλας, Βελκάι, Τριβέλλας, Πετράκης, Συμεωνίδης, Μαυρίδης, Ρετζέπι, Ντιονίσι Φαρία, Ντονάλντο Φαρία, Στογιάννης, Πέτσας. Στον πάγκο ήταν οι Μίγκος, Β. Τοπάλοβ, Ε. Τοπάλοβ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παπανικολός, Ψυχογιάννης, Σκοπέτος, Μυστριώτης, Παυλής, Παναγιωτόπουλος, Γουρνάς (78’ Σερπάνος), Κλ. Κανανάι (68’ Ψαρέας), Ρ. Κανανάι, Ρουμελιώτης, Δικαιουλάκος (60’ λ.τρ. Μουζάκης). Στον πάγκο ήταν οι Παπαγεωργακόπουλος, Ρούπας, Τσιφτσής, Δημητρίου.