Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 13:36

ΕΡΑΝΗ: “Δεν μας ήθελε η μπάλα με Μεθώνη”, λέει ο Κ. Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: “Δεν μας ήθελε η μπάλα με Μεθώνη”, λέει ο Κ. Λυμπερόπουλος

“Δεν μας ήθελε η μπάλα” με αυτή τη χαρακτηριστική ατάκα, ο προπονητής της Εράνης Κώστας Λυμπερόπουλος θέλησε να δείξει πόσο άδικα η Εράνη έμεινε εκτός συνέχειας στο κύπελλο Μεσσηνίας από τη Μεθώνη.

Η Φιλιατρινή ομάδα, που είναι η πολυνίκης του θεσμού και με τις περισσότερες προκρίσεις σε τελικούς, κρατούσε την τύχη στα χέρια τις μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων εκεί που δέχτηκε τη μείωση του σκορ σε 2-1 και της στέρησε την είσοδο στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Η Εράνη πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν και μπορούσε να έχει πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όμως πέρα από τα δύο γκολ, οι παίκτες της δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν ευτύχησαν να σκοράρουν. Είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, εκτός από τις δύο που αξιοποίησε, τόσο στο πρώτο 45λεπτο, όσο στο β’ μέρος. Συγκεκριμένα έχασε ευκαιρίες με τους Κώτσο (10’ σουτ άουτ από το οριζόντιο δοκάρι), Τσουλάκο (20’ πλασέ από μικρή περιοχή άουτ), Χρονόπουλο (28’ σέντρα Βλαχόπουλου κεφαλιά Χρονόπουλου πάνω στη γραμμή έβγαλε ο Μίντζηρας) Βλαχόπουλος (48’ διαγώνιο σουτ εξ επαφής στην εξωτερική πλευρά των διχτύων), Πέππας (52’ διαγώνιο σουτ από ύψος μεγάλης περιοχής η μπάλα άουτ), Βέλλης (62’ διαγώνιο σουτ άουτ από το οριζόντιο δοκάρι), Πέππας (70’ ο Βλαχόπουλος του “έκοψε” την μπάλα και αυτός το πλασέ άουτ από την κάθετο δοκάρι), Πέππας (85’ βγήκε μόνος και πλάσαρε άουτ από το κάθετο δοκάρι).

Μιλώντας για αυτό το παιχνίδι ο Κώστας Λυμπερόπουλος δήλωσε χθες στο “Notosport”: “Πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος με πολλές φάσεις και δεχτήκαμε ένα γκολ στο 93’ , το οποίο θεωρώ ότι ήταν τυχερό και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Πέρα από τα δύο γκολ δημιουργήσαμε 4 τελικές στο α’ ημίχρονο και άλλες τόσες στο δεύτερο. Ημασταν πολύ καλύτεροι από την αντίπαλο μας και αν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ, το τελικό σκορ υπέρ μας θα είχε πάρει διαστάσεις”.

Συγχαρητήρια σε Μεθώνη

Ο προπονητής της Εράνης, κλείνοντας τις δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στη Μεθώνη για την πρόκριση, λέγοντας: “Μπορεί να μας πίκρανε που δεν προκριθήκαμε, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Μεθώνη για την πρόκριση της”.

Οσο για τη συνέχεια, ανέφερε: “Ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό. Ο θεσμός του κυπέλλου τελείωσε και στρεφόμαστε στο δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα. Εστιάζουμε εκεί την προσοχή μας ώστε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία για την εκτός έδρας συνάντηση με τον Απόλλωνα ξεκίνησε χθες το απόγευμα και πλην του ανέτοιμου Φώτη Νικολακόπουλου, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Λυμπερόπουλου.

Δύο εσωτερικές μεταγραφές

Για την ώρα δεν υπάρχουν σκέψεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με προσθήκες από το μεταγραφικό παζάρι. Σίγουρα υπάρχουν δύο εσωτερικές μεταγραφές, οι Φώτης Νικολακόπουλος και Κώστας Μπεγλεντζής. Ο πρώτος απολύεται στις 10 του μήνα από την Αεροπορία και θα μπει στον κανονικά πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν κοντά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο δεύτερος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και είναι πολύ πιθανό στα τέλη Ιανουαρίου να αρχίσει ατομικές προπονήσεις ώστε σιγά - σιγά να επιστρέψει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.